Visele tale desenate pe perete

Fiecare dintre noi ne petrecem o buna parte “acasa”, acel spatiu ambiental in care cautam liniste, relaxare.

Cum ne-am putea relaxa intr-un spatiu ambiental cat mai primitor decat plin de culoare care sa ne delecteze privirea. Traind intr-o lume a culorilor, spatiul ambiental poate fi decorat intr-o gama foarte larga de culori si forme. Aceste forme si culori se pot regasi oriunde dupa dorinte, in camera copilului, living, sufragerie, dormitoare, lista poate continua…

 

perete ce prinde viata
perete ce prinde viata

Aproape toti copiii iubesc culorile si imaginile cu personajele lor preferate din desene animate, perete pictat, decorat, cu diverse forme, personaje si mobilierul pictat personalizat. Pentru pictura pe perete se folosesc culori-vopsele lavabile si acrilice, dar este esential ca peretele, suprafata de lucru sa fie finisata-gletuita, de fapt pregatita exact ca si cum am zugravi. Dificultatea poate varia in functie de tema aleasa, de continut, de suprafata pe care se efectueaza lucrarea, daca sunt personaje putine fara fundal se realizeaza mai rapid, daca se lucreaza pe o suprafata total acoperita cu personaje multe dificultatea este mare, in esenta dificultatea si complexitatea este foarte variata de la caz la caz.

 

 Perete ce prinde viata


Sa luam un exemplu concret, pentru lucrarea efectuata pe un perete al livingului si bucatariei deschise, acea floare stilizata in negru si petalele rosii timpul de executie a fost intre 1-3 zile, vopsea lavabila pe o suprafata 100cm/230cm, dificultate-complexitate redusa.

 

preferatul donald pe perete
preferatul donald pe perete

Se folosesc vopsele lavabile pentru ca sunt cele mai bune pentru suprafata de lucru pe perete gletuit, se folosesc si acrilice in functie de complexitate si puterea de acoperire sau contrast. Asta este la alegerea pictorului, calitatea si rezistenta in timp sunt mari, depinde cum se pastreaza in general mediul nostru ambiental, de cum avem grija de pereti la zgarieturi sau alte aspecte.Timpul de uscare este in 24 ore, ca la majoritatea vopselelor lavabile, dar depinde si de temperatura spatiului si cele acrilice se usca rapid, depinde evident si de complexitatea lucrarii, de straturile de vopsea efectuata.

 

 

tablou pe perete
tablou pe perete

Decorarea spatiului ambiental nu se opreste doar la un perete pictat, lista e lunga, preferintele gusturile sunt diverse si enorme. O completare la cele spuse anterior poate fi mobilier pictat personalizat si tablourile, pictura in ulei pe panza sau  alte tehnici, acestea pot fi realizate la comanda. Personalizate dupa specificul si designul ambiental ales de beneficiar, sau din portofoliul artistului plastic, poate aduce bucurie pe o perioada lunga. Intr-un living imens sau nu, intr-un dormitor, peretilor le sade bine cu un tablou. Cine nu alege nicio alta forma de decorare si culoare a peretelui poate opta pentru un tablou de diferite dimensiuni abstract, stilizat, peisaj, orice alta tematica dorita.

Daca v-ati gandit asupra picturii unui perete sau doriti un anume tablou, nu ezitati sa ne contactati si impreuna alegem cea mai potrivitata varianta pentru ca Dvs. ulterior sa va puteti bucura de alegerea facuta. Scrieti-ne cu incredere la office@sildan.ro sau sunati-ne la numarul de telefon  0374 01 14 01.

Sursa poze:  http://costinc.daportfolio.com/

 

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.