Viata la inaltime: platforme inalte in design interior

Mobilierul multifunctional dar si spatiile amenajate astfel incat sa ofere mai mult spatiu in amenajari interioare vor reprezenta mereu o alegere potrivita, indiferent ca este vorba despre o casa sau un apartament. O idee interesanta este amenajarea unei platforme inalte pentru redarea dormitorului in design interior.

Ce inseamna o platforma in design interior

platforme inalte in case si vile
platforme inalte in case si vile

Amenajarea unei platforme inalte presupune in general utilizarea lemnului ca si material de sustinere. Acesta poate fi folosit in diverse moduri precum panele sau chiar lambriu lemn pentru a oferi un efect vizual deosebit in amenajari interioare. Platforme inalte pot transforma o camera in doua sau chiar trei spatii functionale in functie de preferintele personale. Cu toate ca este cea mai des intalnita idee de amenajare intr-o mansarda, poate fi aplicata in orice spatiu dorit pentru a obtine efectul dorit.

Avantaje platforme inalte

idei de platforme inalte
idei de platforme inalte

Platformele pot fi utilizate in orice incapere, de la camere copii pana la transformarea unui spatiu in bucatarie si living. Platforme inalte sunt ideale in doua conditii: spatiu de depozitare si divizarea unei incaperi. Intr-o incapere de dimensiuni reduse, instalarea unei platforme inalte reprezinta un beneficiu real datorita faptului ca va veti bucura de spatiu in plus de depozitate a lucrurilor dorite. Astfel, puteti oricand realiza sertare de depozitare si sa beneficiati de mai multa libertate de miscare in incapere.

De asemenera, divizarea spatiului este mult mai usoara cu aceasta idee de amenajare. Astfel, o incapere mai spatioasa poate fi transformata cu usurinta asa cum va doriti, pentru a departiza doua spatii si a adapta piesele de mobilier in functie de necesitate. Astfel, veti oferi functionalitate si si va veti bucura de fiecare centimentru din incaperea respectiva.

Va dorim multa inspiratie in amenajari interioare!
Sursa poze:
http://www.apartmenttherapy.com/ikea-diy-ideas-make-your-own-platform-bed-with-storage-208433
http://www.apartmenttherapy.com/design-on-another-level-platforms-furniture-raised-rooms-and-other-ideas-inspiration-212262?crlt.pid=camp.md12dEZesWMl
http://www.myparadissi.com/2014/03/adorable-45sqm-apartment.html

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.