Veioze si lampi in dormitoare moderne

Achizitionarea unei veioze in dormitoare moderne este necesara, atat pentru functia sa primara, iluminatul in casa, cat si ca element de decor. Luati in considerare acest obiect, care poate aduce un plus de lumina si stil in camera dumneavoastra.

2Imaginati-va ca va relaxati intr-o seara, citind cartea preferata in dormitor, moment care cere o lumina usoara si calda. Va sugeram sa achizitionati o veioza care sa va lumineze astfel serile, avantajele fiind ca nu implica costuri mari si va oferi stil intregii incaperi. Pentru a va fi mereu la indemana, plasati acest obiect cat mai aproape de pat, de preferabil pe o noptiera.

 

3

Cateva sfaturi simple in alegerea veiozei perfecte pentru dormitoare moderne:

  • o veioza ar trebui sa emita o lumina cat mai usoara, care sa nu va oboseasca ochii,
  • alegeti o veioza care sa fie complementara cu texturile si culorile deja existente in dormitor,
  • asigurati-va ca veioza este in concordanta cu stilul dormitorului,
  • achizitionati o veioza fabricata dintr-un material care sa va satisfaca gusturile si preferintele, dar care sa si faca fata trecerii timpului,
  • daca aveti o mobila simpla si clasica in dormitor, in culori neutre, alegeti o veioza moderna, cu o forma inedita sau cat mai colorata.

 

Veioze si lampi clasice

De obicei, veiozele clasice sunt cele simple, din aluminiu sau fier, disponibile in diverse culori in orice hypermarket. Sunt concepute special pentru citit si sunt potrivite in amenajari dormitoare moderne cu un design simplu, in culori neutre. Un alt tip de veioze sunt cele din lemn, care se incadreaza cu succes intr-un decor traditional, rustic.

4

Lampi moderne

Cu forme abstracte sau fabricate din sticla, acest tip de veioze vor oferi un design inedit dormitorului dumneavoastra. In cazul in care veti dori o schimbare, puteti schimba oricand abajurul acesteia cu orice alt model.

Sursa foto:

http://www.amazinginteriordesign.com/side-table-lamps-for-your-bedroom/

http://www.pbteen.com/products/shine-on-task-lamp/?cm_src=AutoCatRel

http://pinterest.com/pin/188095721906393689/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.