Vaze care arata dimensiunile reale

 

Uneori pur si simplu trebuie sa fie mari, chiar foarte mari. Vaze imense si plantele din ele produc efecte de neuitat. Zonele de intrare in gradini, birouri si terase sunt locuri reprezentative prin care putem atrage atentia oaspetilor sau a clientilor asupra noastra.

Eleganta simpla si designul clasic al vazelor Degardo atrag atentia fiecarui privitor si subliniaza din primul moment ce este important pentru proprietar si anume individualitatea.

Se investeste mult pentru a atrage atentia asupra afacerilor: fatade scumpe de sticla, garduri somptuoase, saloane de intrare iesite din comun si facilitati elegante in aer liber. Dupa un anumit timp insa ne dam seama ca ceva anume, ceva special lipseste.

Persoanele care poseda o gradina stiu ca multe dintre elementele care plac astazi nu mai sunt ”la moda” maine, nu mai sunt practice sau in cel mai rau caz anotimpurile au avut grija de degradarea acestora.

Multi designeri din intreaga lume s-au gandit la aceste probleme, dar au esuat din momentul in care trebuia ales materialul. Altii, in schimb, au reusit si ofera clientilor pretentiosi solutii de prim rang.

Probabil cele mai cunoscute ghivece atat pentru amenajarile de interior, cat si pentru cele de exterior sunt cele ale producatorului german DEGARDO. O echipa dinamica asigura prin mijloace proprii productia si desfacerea de mobile si accesorii creative pentru locuinte.

Gama diversa impresioneaza prin eleganta clasica si utilitatea practica. In ceea ce priveste amenajarile de interior vaze Degardo pot fi utilizate atat pentru birouri cat si pentru spatii de locuit si holuri de intrare. Pot crea un efect cromatic, dar si un efect de separare a spatiilor.

vaze degardo birou negru luciosMaterialul din polietilena superioara nu creaza probleme nici in cazul utilizarii in exterior. Nici razele solare si nici conditiile meteo schimbatoare nu influenteaza designul ghivecelor. Inteligent gandite in subdiviziuni, vaze ofera flexibilitatea necesara plantarilor. Astfel este posibila, in aceeasi masura, plantarea unei singure plante, precum si a unui pom urias sau a unor mici paduri de bambus.

Ne face placere sa va invitam sa faceti cunostinta cu vaze DEGARDO. Prospectele le gasiti aici in format pdf, descarcabil. In cel mai scurt timp aceste ghivece elegante vor fi disponibile in magazinele noastre online.

Degardo_Hauptkatalog_01-2011

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.