Trend in amenajare: dormitoare cu acvariu

Pentru persoanele care iubesc pestii si vegetatia marina, exista o solutie creativa pe care o pot aplica in amenajari interioare: decorarea unui dormitor cu acvariu. Dormitoarele cu acvarii reprezinta un trend spectaculos in amenajare, care pot oferi un plus de nonconformism in case moderne.

 

Design interior bogat in vegetatie marina

dormitor cu acvariu
dormitor cu acvariu

Daca dormitorul ofera un spatiu incapator, acvariul isi va gasi cu usurinta locul potrivit in incapere. Alegeti sa decorati un dormitor cu acvariu care va oferi un aspect vizual bogat, insa va reprezenta si o oaza de liniste in fiecare zi. Dormitorul se va transforma intr-un spatiu de relaxare, plin de viata datorita vegetatiei marine.

O optiune este sa amenajati acvariu in perete, in spatele patului din dormitor, pentru un design interior deosebit. Acvariul cu pesti va oferi armonie si liniste in dormitor, o necesitate reala in momentele in care ne intoarcem de la serviciu. Pentru a adauga echilibru vizual in dormitor, puteti opta pentru un decor de inspiratie marina. Astfel, lenjeria de pat si perdelele pot fi de culoare rosu, albastru navy sau alb. De asemenea, puteti apela la decoratiuni interioare specifice, precum scoici, stelute de mare, tablouri cu tematica estivala etc.

O alta varianta este sa optati pentru acvarii cu o forme diferite, decat cele clasice. In plus, acvariul poate avea dimensiuni diferite, in functie de preferintele dorite si de locul in care doriti sa-l amenajati.

 

Intretinere dormitor cu acvariu

dormitor cu acvariu
dormitor cu acvariu

Amenajarea unui dormitor cu acvariu reprezinta o investitie mare, dar sustinuta. Astfel, investitia va fi una de durata, care va necesita doar ingrijire corespunzatoare zilnica. Persoanele care vor sa investeasca in reamenajarea dormitorului, pot opta pentru aceasta solutie impresionanta. Aveti grija sa hraniti pestii corespunzator, pentru a avea o viata cat mai lunga.

V-ar placea sa va amenajati dormitorul cu un acvariu deosebit?

Sursa poze:http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/08/room22.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/08/room32.jpg http://pinterest.com/pin/146085581634751430/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.