Trend 2015: amenajari geometrice in design interior

Anul 2015 a venit cu noutati nu numai in privinta culorii, dar si a imprimeurilor sau formelor la care puteti apela. Daca doriti sa vizati trendurile actuale in aenajari interioare case, atunci geometrica este un stil pe care il puteti utiliza pentru un design interior dinamic. Efectul geometric nu inseamna doar imprimeuri, ci si forme de mobilier care scot din anonimat orice incapere.

Mobilier geometric in design interior

accesorii geometrice
accesorii geometrice

Noutatea acestui an este reprezentata de forma geometrica in cadrul unui mobilier. Cu toate ca ne-am obisnuit cu o constructie clasica a mobilei, puteti oricand apela la neconventional in design interior. Orice mobilier devine o adevarata piesa de arta prin geometria constructiei sale si poate fi incadrat in orice incapere din casa. Indrazniti sa achizitionati lambriuri cu efect geometric, scaune de bucatarie, veioze sau chiar si decoratiuni interioare care sa ofere un design interior dinamic oricarui spatiu.

Imprimeuri geometrice

De la amenajare pereti pana la materiale textile, imprimeul geometric promite sa nu dezamageasca. Vedeta unui interior poate fi reprezentata de acest tip de imprimeu, care cu siguranta va atrage toate privirile. Pentru pereti, amenajati tapeturi moderne cu detalii geometrice daca va doriti o incapere moderna si dinamica. Investiile mici pot fi extrem de benefice in orice interior. Astfel, materialele textile cu imprimeu geometric lac vor fi suficiente: lenjerie de apt, perdele moderne sau perne cu detalii gemotrice. Apelati cu incredere si la mici detalii stilistice cu efect geometric cum ar ceasurile de perete sau tablouri cu reprezentatii geometrice de efect.

Va dorim amenajari frumoase!

Sursa poze: http://www.digsdigs.com/photos/fashionable-geometric-decor-ideas-for-you-dining-space-7.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/stylish-geometric-decor-ideas-for-your-living-room-15-554×827.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/fashionable-geometric-decor-ideas-for-you-dining-space-3.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/fashionable-geometric-decor-ideas-for-you-dining-space-6.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/trendy-and-eye-catching-geometric-and-bedroom-decor-ideas-1.jpg

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.