Tendinte in design interior: bai spa

Noile tendinte in amenajari interioare se pastreaza sau se reinventeaza de la an la an si incearca sa ne surprinda placut de fiecare data. In ceea ce priveste baia, noutatea este cat se poate de interesanta, deoarece va reprezenta acelasi efort ca in orice alta camera.Va invitam sa faceti cunostinta cu baile tip spa , in care relaxarea atinge cote maxime.

Idei amenajari bai spa

relaxare
relaxare

Baile mici sunt mai greu de adaptat dorintelor noastre, de aceea baile spa ne pot oferi numeroase idei de amenajare. Asadar, este vorba de o camera spatioasa care va fi transformata in baia mult visata. Astfel, baia este privita ca orice alta incapere din casa. Puteti alege orice stil de amenajare doriti, deoarece spatiul va permite sa amenajati dupa bunul plac.

Alegeti o cada de baie de dimensiuni mari pentru un rasfat maxim. Aceasta poate fi amenajata in mijocul incaperii, pentru un aspect neconventional sau in alta zona dorita din baie. Completati decorul cu un mobilier integrat pentru accesoriile de baie care sa ofere functionalitate. De asemenea, puteti apela la rafturi pe perete sau la un perete fals in care sa mascati intr-un mod ingenios produsele cosmetice preferate.

oaza de liniste
oaza de liniste

In cazul in care va doriti altceva, si dusul poate fi o alternativa eficienta. Amenajati baia cu placi de mozaic pentru un efect surprinzator, alaturi de o cabina de dus spatioasa. Va garantam ca va veti bucura de un confort maxim!

 

Decoratiuni interioare indispenabile

confort maxim
confort maxim

Ca si orice alta camera, apelati la decoratiuni interioare specifice pentru a crea o atmosfera cat mai primitoare. Exista covoare de baie speciale menita sa absoarba apa rapid si pe care le puteti gasi in comert sub diferite texturi si culori. De asemenea, puteti apela cu incredere si la tablouri pe perete, cu peisaje care sa va inspire in timp ce va bucurati de oaza de relaxare din baie. In plus, oferiti viata incaperii prin alegerea unor plante in ghivece mici sau chiar mari care sa imbogateasca vizual baia.

Decorati un adevarat sanctuar de rasfat in baie, de care sa profitati din plin la final. Mult succes!

Sursa poze:

http://www.bhg.com/decorating/color/schemes/color-combos-using-green/#page=18

http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/b0/de/1e/b0de1e5baa4080c6a0e3dbc8b68a73d4.jpg

http://www.nehomemag.com/article/complementary-copy

http://homedesignlover.com/bathroom-designs/brown-bathroom-ideas/

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.