Tapetul din fibra de sticla cu caracteristici magnetice

Peretii devin zone de afisaj! Multumita peretilor cu magnet din fibre de sticla

Tapetul devine un material tot mai iubit in amenajari interioare. Transformarea peretilor in zone de comunicare – este oare posibil? Care sunt tehnicile si produsele care

ne stau la dispozitie pentru a crea spatiu de prezentare de dimensiuni mari si in diverse scopuri? Se pot evita lucrarile dese de renovare? Prin sistemele de prindere se pot evita deteriorarile (de exemplu: rupturi, benzi adezive, pioneze …)?

Departamentul pentru managementul ideilor si al inovatiilor de la Vitrulan a dezvoltat un sistem de acoperire a peretelui din fibre de sticla tesute, cu caracteristici deosebite, care a si fost patentat. SYSTEXX Active M39 nu dispune numai de avantajele celorlalte produse SYSTEXX  – acest sistem de acoperire a peretelui se poate dota si cu o suprafata magnetica. Prin aceasta devine solutia profesionala pentru transformarea peretilor in zone de afisare profesionale, estetice si mereu curate. Fara sine, placi si culori magnetice scumpe.

Aviziere invizibile – o noutate in lume – se pot achizitiona acum si in Romania

Indiferent daca este vorba de suprafete de cativa metri patrati sau pereti intregi sau un spatiu intreg, tapetul SYSTEXX Active M39 este un suport de prezentare, care raspunde in intregime solicitarilor de comunicare a companiillor private si a institutiilor publice. Magnetii pot sustine fara probleme plachete, planuri, desene etc. – chiar si mai multe foi puse una peste alta.

SYSTEXX Active M39 se potriveste cel mai bine in institutiile publice. Tapetul cu caracteristici magnetice se potriveste foarte bine in sali de conferinte si sedinte, in sali de receptii si de asteptare, in coridoare si spatii aferente publicitatii. Tapetul din fibra de sticla M39 face fata cu excelenta chiar si in spatiile birourilor de proiectare si ale agentiilor de publicitate, in care sunt necesare spatii mari de afisare.

Tapetul din fibra de sticla SYSTEXX

La fel si in scoli, crese si in centre de petrecerea timpului liber. In astfel de spatii, nu de putine ori, peretii sunt plini de desene ale copiilor sau imagini si materiale educative, drept pentru care se ia rapid decizia cu privire la utilizarea unui material cu caracteristici magnetice. Acest strat aplicabil pe perete se recomanda de asemenea pentru salile de clase, spatiile de studiu si birouri administrative, dar si in alte spatii in care afisarea se schimba in permanenta.

Va rugam sa ne contactati pentru a va oferi mai multe detalii si informatii de ordin tehnic cu privire la tapetul din fibra de sticla de la Systexx. Consultantii nostri va vor prezenta cu placere o gama completa de sortimente si va vor explica posibilitatile de utilizare si de montare. Datele de contact le puteti gasi aici la ….Contact SILDAN

 

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.