Tapet magnetic pentru biroul dvs

Un tapet adecvat pentru birou

Chiar daca biroul este perceput ca un spatiu de lucru ar trebui sa privim fiecare coltisor al biroului ca parte a spatiului de locuit al nostru care merita sa fie amenajat corespunzator. Acelasi lucru este valabil pentru pereti care ne inconjoara la locul de munca, iar designul lor ar trebui bine gandit si apoi pus in aplicare. Pentru o buna organizare la birou avem nevoie de panou de afisaj.

Panou de afisaj din tapet magnetic: Organizati-va munca la birou!

Systexx_M39_Planer2
Systexx_M39_Planer2

Notite, scrisori importante, carti postale sau fotografii: Un panou de afisaj este un accesoriu essential pentru biroul dvs. si va reaminteste de lucruri importante din viata de zi cu zi. Vechile panouri din pluta sunt de domeniul trecutului. Panourile de afisaj foarte actuale conving cu un design modern si materiale inovatoare. O alternativa pentru un panou de afisaj modern pentru birou este un tapet magnetic. Vremurile, in care la moda erau panourile inestetice din pluta, sunt de mult apuse, deoarece plin in trend este noul tapet magnetic de la Systexx. Astfel, panouri de afisaj magnetice se pot realiza pretutindeni: in birouri, in scoli si universitati, in locuri publice sau chiar la magazine si showroom-uri.

Pereti de design cu noul tapet magnetic de la Systexx

Peretele magnetic, care se potriveste oricarui spatiu si se ajusteaza fiecarui design interior, se gaseste in variata gama de produse de la Sildan: cu tapetul magnetic  Systexx Activ se poate creea in scurt timp un perete deosebit ca panou de afisaj. Astfel, puteti crea in biroul dvs. un nou loc pentru notite si alte scopuri diferite. Chiar si in alte spatii de locuit poate fi util acest perete magnetic: de exemplu, in living ca o suprafata ideala pentru postere si fotografii.

Accesorii pentru panoul de afisaj

Systexx_M39_Planer1
Systexx_M39_Planer1

Daca aveti un panou de afisaj din tapet magnetic sau unul clasic din pluta, pentru fiecare exista diferite accesorii. Pentru panourile magnetice exista magneti in diferite forme sau culori, ca figuri sau imagini.

Tapet magnetic – forta invizibila!

Peretii in birouri, scoli, administratie si sectorul privat sunt in mare parte nefolositi. In schimb, cu peretele magnetic Systexx Activ se pot crea pereti magnetici foarte utili  fiecarui spatiu locuit. Astfel, cu ajutorul magnetilor atasati in siguranta harti, afise, desene sau schite, notite, fotografii, calendare, orare pe perete, iar biroul dvs. sau masa de lucru este din nou libera.

O buna organizare face munca si viata mult mai usoara!!!

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.