img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Suport pat pentru latop in case moderne

Suport pat pentru latop in case moderne

In pat a devenit obisnuit sa se utilizeze laptop-ul pe genunchi sau pe unul dintre acele dispositive mobile care ofera stabilitate chiar si pe suprafete mai putin obisnuite. Ar fi minunat daca o tablie de pat deja ar include suportul corespunzator penntru a sprijini laptop-ul, notebook-ul in confort, nu?

Asa cum casele moderne si contemporane continua vanatoarea dupa functionalitate, asa este mare nevoie de a se adapta si aparatele care sunt frecvent utilizate, cum ar fi laptopul. Acest design uimitor a fost conceput de catre italianul Massimo Scalzo, care a proiectat un pat, ce va sustine laptopul, cartea.

Creativitate, eficienta, necesitate: suport pat

Suprafata de lucru este extrem de eficient si se poate plasa laptopul si utiliza fara nici un alt lucru atasat. Desigur, exista si un suport pentru utilizarea la prize de current pentru reincarcarea bateriei.  Dupa terminarea lucrarii, suportul se actioneaza si merge inapoi la structura principal de lemn. Este un sprijin practice si integrat in structura patului.

suport pat pentru laptop
suport pat pentru laptop

In ciuda faptului de a fi un concept complet nou, care se concentreaza mai mult pe functionalitate, design-ul nu-si pierde esenta ei ca o masa de designer. Pentru casele si vilele moderne, in cazul in care spatiile au devenit o constrangere in proiectare, design-ul este o miscare inteligenta. Cu un suport pat pentru laptop, necesitatea unei mese care sa ocupe spatiu mare este eliminate.

Este retractabil, atunci cand nu este utilizat se inchide, gata sa ofere toata functionalitatea acestuia atunci cand este necesar, cu un simplu gest. Este, de fapt cuplat la bordura cu ajutorul balamalelor care se rotesc 90°.

Aceasta creatie este o solutie simpla si eficienta. Indiferent ca folositi un notebook, laptop, tablet, cititi o carte sau chiar serviti mic dejun, versitalitatea a stat la baza conceptului in faza de proiectare. Utilizarea este variata, de la tineri care noaptea nu au somn si isi petrec timpul pe internet pana la acele persoane care sunt obligati  sa citeasca in acel moment.

Sursa poze: http://www.architettiemergenti.it/gallery/prog.php?prog=140#7341.jpg

http://www.designerblog.it/post/39009/il-porta-computer-da-letto-wings-firmato-da-massimo-scalzo?utm_source=feedly&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+designerblog/it+%28designerblog%29

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar