Stilul retro in design interior bai

Trendurile dar si ideile de amenajare creative in baie isi fac simtita prezenta pana si in acest spatiu de dimensiuni. Cele mai multe persoane nu se pot lauda cu o baie spatioasa, dar acest lucru nu inseamna ca si creativitatea este limitata. Stilul retro este o alegere indrazneata si neconventionala in bai, insa ofera un design interior modern si plin de viata.

Finisaje in stil retro

Este timpul sa va luati ramas bun de la baile amenajate in stil clasic si sa inveseliti incaperea intr-un mod creativ. Optati pentru finisaje in stil retro, cele mai intalnite fiind faianta care imita piatra, parchet sau marmura care imita parchetul etc. Puteti apela la tapeturi moderne cu forme abstracte, dar si imagine desprinse din realitatea anilor `50, `60, `70. De asemenea, finisajele in alb si negru realizate din placi sunt specifice stilului retro in design interior.

Imprimeuri si culori

design interior baie
design interior bai

Tema spatiala este cel mai intalnit in cazul imprimeurilor regasite in stilul retro. Viata in spatiu, redarea planetelor, rachetelor si a altor elemente spatiale este de dorit intr-un astfel de decor. Cu toate acestea, puteti utiliza si alte imprimeuri aproapiate de stilul retro. Amenajati incaperea in imprimeu floral, elemente geometrice si simboluri grafice. Si culorile puternice sunt specifice acestui stil de amenajare. Baia poate fi imbracata in galben, verde crud, albastru, portocaliu sau turqoise, culori vibrante care vor inveseli atmosfera in mod sigur.

Mobilier in design interior bai

Cand este vorba de mobilier, lemnul este unul dintre materialele utilizate. Apeleaza cu incredere la acest material usor impreuna cu accesorii baie lemn. Aspectul lucios este un alt element prezent in baile retro, pe care il poti utiliza oricand.

Utilizati aceste idei in design interior bai alaturi de cateva decoratiuni interioare precum tablouri pentru un efect vizual complet in stil retro. Mult succes!

Sursa poze: http://falkenreynolds.com/portfolio/

http://favim.com/image/65651/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.