img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Start scoala! Amenajeaza un colt de studiu pentru copilul tau

Start scoala! Amenajeaza un colt de studiu pentru copilul tau

Zeci de trupuri timide imbracate in uniforme specifice se aduna incet incet in curtea scolii, buchetele de flori se intrec in frumusete, ghiozdanul este la loc sigur si dintr-o data se aude sunetul clopotelului. A inceput scoala!

Acum ca cei mici au inceput un nou an scolar, cu gandul departe de vacante, iata ca este momentul oportun sa amenajam in camera copiilor un colt de studiu care sa se potriveasca cu personalitatea sa.

colt de studiu
colt de studiu


Colt de studiu: indispensabil in camera unui copil

Amenajarea unui colt de studiu este un pas important pentru copilul vostru. Cand se intoarce de la scoala, copilul are nevoie de un spatiu in care sa-si faca temele si sa invete. Indiferent de varsta sa, cu siguranta copilul va aprecia organizarea acestui loc special pentru el.

Un colt de studiu trebuie sa inspire confort si multa organizare, pentru a usura viata copilului vostru. In plus, nu uitati sa adaugati un plus de culoare pentru a stimula activitatea copilului in acest spatiu.

colt de studiu
colt de studiu

De asemenea, este important ca micutul tau sa se simta confortabil atat in camera sa, cat si in spatiul sau de studiu. Tineti cont si de parerile sale inainte de a lua decizia de a amenaja un birou, deoarece va petrece cateva ore pe zi in acest loc.

 

Alegeti un spatiu de studiu potrivit

In peisajul camerei, alegerea unui mobilier de studiu este important pentru ca trebuie sa se integreze cu restul camerei. In primul rand, alegeti un scaun cat mai confortabil, pentru ca scolarul casei sa se simta in largul sau de fiecare data cand se va aseza la birou.

 

colt de studiu
colt de studiu

Apoi, este momentul sa alegeti tipul de mobila. Daca optati pentru o mobila clasica, cu siguranta nu veti da gres, insa nu strica sa va ganditi si la o piesa de mobilier functionala. Daca gasiti in comert un mobilier colorat, va sfatuim sa nu mai stati pe ganduri!

Pentru un design interior placut si relaxat, apelati la accesorii necesare in orice spatiu de studiu: perna colorata pe scaun, veioza intr-o culoare aprinsa, cos de gunoi simpatic etc. Organizarea este cuvantul cheie, asadar alegeti cosuri din rafie si suporturi pentru lucruri marunte. Totul trebuie sa fie bine gandit pentru ca micutul sa indrageasca acest loc.

Voi ati amenajat deja biroul copilului?

Sursa poze: http://www.pinterest.com/pin/52424783135668411/

http://www.pinterest.com/pin/214413632231266980/

http://www.pinterest.com/pin/20336635788091322/

http://www.pinterest.com/pin/490118371918385546/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar