Solutii de reutilizare rame foto

Decoratiunile interioare vor fi mereu altrnativa cea mai eficienta si economa de a infrumuseta un interior in mod simplu. Daca tineti cont de preferinte si alegeri personale, cu siguranta interiorul va reflecta in totalitate personalitatea voastra. Chiar daca majoritatea obiectelor de decor isi pierd din frumusetea specifica dupa un timp, asta nu inseamna ca nu le puteti reutiliza intr-un mod creativ. Sa luam ca si exemplu sugestiv ramele foto.

1. Rame foto ca si element de decor

rame foto ca si elemente de decor
rame foto ca si elemente de decor

In design interior, ramele foto sunt alegerea ideala pentru a scoate in evidenta amintirile noastre cele mai dragi. Insa, daca acestea se uzeaza le putem reconditiona cu vopsea si reutiliza in design interior dupa bunul plac. O idee creativa de decor este amenajarea pe pereti cu rame foto de diferite dimensiuni si forme. Pot fi decorate simplu sau combinate cu pozele voastre din vacante.

De asemenea, ramele foto pot fi alegerea ideala in camerele de copii unde imaginatia poate fi consumata in fel si chip. Ca si decoratiuni interioare de pereti, ramele foto sunt nelipsite in amenajari interioare pentru ca ofera un efect surprinzator. Mai multa creativitate va rugam! Speram sa va ajute si pozele alese de noi.

2. Rame foto ca si element practic

rame foto ca si element practic
rame foto ca si element practic

Ramele foto reprezinta mai mult decat simple obiecte de decor. Ele pot fi utilizate in numeorase moduri pentru a va oferi un ajutor real in viata de zi cu zi. In design interior, exista nenumarate solutii practice de amenajare rame foto. De exemplu, accentuarea unei masuta de cafea mult orea simple. Oferiti un efect deosebit acestei piese de mobilier cu ajutorul unei rame de dimensiuni mai mari. Putina vopsea in culoarea preferata si un decor simplu dar de efect, pot face minuni in design interior. Folositi rama simpla sau cu modele gotice, si realizati apoi un colaj deosebit din poze.

Un alt decor practic este amenajarea unei rame foto ca si suport de bijuterii. Aveti nevoie de o plasa de tantati ca si suport sau un material textil pe care sa il prindeti foarte bine. In functie de rezultatul dorit, alegeti rame foto de dimensiuni mari sau mici pentru a agata bijuteriile voastre.

Spor la amenajari!

Sursa poze: http://1.bp.blogspot.com/_RXV5MKAh6ng/TH2t4vGT0II/AAAAAAAAIYQ/Utyv5oyayVg/s640/DSC_1828.JPG

http://2.bp.blogspot.com/-U3xVuiVY19k/UFteCzjtOoI/AAAAAAAAGzE/GuL7j9iFL04/s640/DSC_0978.JPG

http://www.bloglovin.com/viewer?blog=4526&post=2844287213

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.