Secretul pentru amenajari bogate: jardiniere cu flori

Florile vor oferi mereu un plus de viata indiferent ca sunt amenajate in spatii exterioare sau interioare. Nu numai parfumul cucereste, cat si designul exterior bogat care incanta privirile si ofera un plus de culoare acolo unde sunt amenajate. Va propunem sa apelati la jardiniere, care pot fi utilizate atat in exterior, cat si in design interior. Chiar daca toamna isi face simtita prezenta, puteti apela la jardiniere pentru exterior.

 

Un plus de prospetime la fereastra

jardiniere design interior
jardiniere design interior

Daca va doriti o fereastra deosebita din punct de vedere estetic, atunci optati pentru jardiniere. Exista numeroase modele de jardiniere la care puteti apela, in functie de spatiul de amenajare. Puteti alege modele din lemn, plastic, ceramica sau puteti realiza chiar voi un astfel de suport practic pentru flori.

Jardinierele sunt un prim pas de a va pune in aplicare pasiunea pentru gradinarit, in cazul in care nu aveti la dispozitie o gradina. Indiferent de sezonul in curs, jardiniera asteapta cu nerabdare sa fie amenajata in exterior sau interior. In design interior, fereastra este cel mai potrivit loc sa imbratiseze decorul bogat, dar poate fi amenajata si pe o etajera in bucatarie. Ca si decoratiuni interioare, jardinierele cu sigurata vor completa cu succes orice incapere. De pe alta parte, gradina este locul ideal pentru jardiniere, care indiferent ca sunt mici sau mari, vor oferi un mare plus estetic.

 

Secretul pentru amenajari bogate: jardiniere cu paravan

amenajari bogate in jardiniere
amenajari bogate in jardiniere

O noua aparitie pe piata sunt jardinierele cu paravan, extrem de versatile in orice spatiu de amenajare. Pe langa faptul ca lasa plantele sa respire in voie, designul deosebit asigura intimitate si farmec. Acest model de jardiniere se armonizeaza perffect cu orice tip de decor, de la ce clasic pana la amenajarile moderne. Rotile atasate ofera o manevrabilitate mai buna, cat si stabilitate. Pot fi utilizate in spatii mici pentru a separa doua camere de exemplu, sau pot fi ideale in locurile spatioase precum gradini, localuri etc. In orice caz, designerul german Michael Koenig, creatorul acestor jardiniere cu paravan, s-a gandit ca ar fi perfecte pentru a va bucura de intimitate acasa sau pe terase.

Spor la amenajari frumoase!

Sursa poze:  http://www.koenigdesignhamburg.de/index.php//en/?option=com_dmkproducts&view=dmkproduct&id=73

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.