img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Scara: spatiu de depozitare practic in design interior

Scara: spatiu de depozitare practic in design interior

In momentul in care ne confruntam cu problema spatiului in casa, este nevoie sa veniti cu solutii care sa va salveze din impas. Exista obiecte pe care nu ne trecea prin gand ca le putem utiliza vreodata in amenajari interioare case. Scara este unul dintre aceste obiecte, careia ii putem oferi o utilizare practica.

 

scara=suport carti
scara=suport carti

Scara: idei de reconditionare

Evident ca scara este folosita de obicei pentru a ajunge la diferite inaltimi. Aspectul ei nu este unul ideal, insa cu putina creativitate ii puteti oferi schimba lookul. Putina vopsea si ati obtinut un efect magic! Alegeti o culoare cu care sa vopsiti scara, pentru a-i oferi un aspect placut si primitor. Aspectul scarii vechi a bunicului este in favoarea voastra si va faciliteaza procesul de vopsire, datorita lemnului uzat.

De asemenea, puteti sa vopsiti in mai multe culori, de exemplu corpul intr-o culoare deschisa, calda, iar treptele in culori mai inchise. Lasa-ti imaginatia sa-si puna amprenta pentru a obtine interioare moderne!

 

suport accesorii
suport accesorii

Mod de utilizare

Scara poate tine cu succes locul unui mobilier in casa si poate oferi un design practic in incaperi. Cum obtineti acest lucru? In primul rand, scara poate fi folosita pe post de rafturi pe perete. Aceasta va ofera suficient spatiu de depozitare pentru carti, reviste si decoratiuni interioare. Apelati la un specialist care sa va ajute sa decorati scara pe perete asa cum va imaginati.

 

suport alimente
suport alimente

Scara poate fi decorata in diferite pozitii. Verticalitatea este un mare avantaj, deoarece va ajuta sa economisiti spatiu in incapere. In plus, scara poate fi utilizata pur si simplu pe podea, ca si un mobilier normal, insa va ocupa spatiu. La petrecerile in aer liber, scara va poate scoate din impas, fiind un mobilier practic pentru bauturile invitatiilor, dar si pentru gustari.

Voi ce parere aveti: ati utiliza vreodata scara in designul interior al casei?

 

Sursa poze:  http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2013/09/ladder-shelves01.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2013/09/ladder-shelves10.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2013/09/ladder-shelves-corner-reading.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2013/09/food-display-ladder-storage.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar