Sa aveti o casa amenajata de care sa fiti mandru

Aranjarea propriei case sau a noului apartament reprezinta o experienta minunata si captivanta. Gandurile pe care vi le faceti, cu privire la toate posibilitatile de amenajare, precum si la diferitele materiale utilizabile pot si trebuie sa fie foarte placute.

 

parchet_hdm_5Insa aveti uneori si sentimentul ca trebuie sa luati zilnic 300 de decizii?

Planificarea casei, impartirea spatiilor, punerea la punct a necesitatilor, obtinerea autorizatiei  si, si, si – este deja mult prea obositor si pentru aceste situatii trebuie sa te bazezi, pe buna dreptate, pe specialisti, cum ar fi arhitecti si ingineri constructori.

 

Si in sfarsit! Casa sau apartamentul sunt gata pentru amenajarile interioare!

Ce culoare trebuie sa aiba peretii? Le aplicam tapet sau doar ii zugravim? Si plafonul  – pur si simplu numai din rigips sau cu tavan fals sau chiar un tavan cu membrana extensibila?

Deciziile ulterioare pe care ambianta le va schimba in mod definitoriu sunt pardoselile. Aveti la alegere:

  • Parchet
  • Parchet laminat
  • Gresie
  • Piatra naturala
  • Elastoclic Design Vinyl
  • Parchet din piele

 

Casa dvs. are doua sau chiar mai multe etaje? Aveti nevoie si de o scara? Din lemn? Sau mai bine din sticla…..

Alegerea este la laltitudinea dumneavoastra! Exista o multime de optiuni, care pot influenta mai mult sau mai putin bunastarea dumneavoastra viitoare.

Pentru construirea casei ne bazam pe arhitectii nostri, dar si pe ceilalti specialisti.  De ce sa nu facem acest lucru si pentru amenajari interioare si exterioare?

 pardoseala design pvc

Cum recunosc calitatea si de unde pot procura astfel de materiale?

Credeti ca un consultant in amenajari interioare este mult prea scump? Si ati putea economisi acesti bani? Experienta noastra ne demonstreaza foarte clar si precis, de multi ani, chiar contrariul! Clientii nostri se lasa consiliati de noi pentru a gasi solutiile cele mai bune, dar si pentru a evita greseli costisitoare. Ne ajutam zilnic clientii in alegerea materialelor, in planificarea spatiilor si in gasirea partenerului potrivit in executarea lucrarilor – foarte simplu spus:

Va ajutam sa faceti distinctia intre solutiile de calitate premium si cele de valoare inferioara, cele pe termen lung foarte costisitoare.

Partea cea mai buna este faptul ca noi facem aceasta complet independent.  Noi nu avem obligatia de a vinde produsele xy , doar pentru ca suntem o filiala a firmei xy. Alegem impreuna cu dumneavoastra ceea ce este potrivit pentru Dumneavoastra si avem grija sa va  procuram materialele necesare chiar si de pe piata internationala.

Reteaua noastra de excelenta gaseste pentru dumneavoastra fiecare produs de calitatea pe care il doriti, atat in Romania, cat si in Europa!

Iar clientii nostri economisesc, in cele mai multe cazuri, o multime de bani, pentru ca lucrarile de renovare nu incep abia dupa trei ani. Ca sa nu mai vorbim despre evitarea enervarii si momentelor de furie…..
 

Si ce fac acum cu toate aceste informatii?wellness V5_black

Speram ca toate website-urile noastre si cele peste 200 de articole de pe blog va vor furniza idei despre cum ati putea sa va decorati casa sau apartamentul.  Probabil gasiti si informatii despre produse de care nu ati auzit pana acum.

Si cine stie, poate va puteti imagina, ca cineva cu cunostinte de specialitate, experienta si cu foarte mult entuziasm va poate ajuta in luarea deciziilor.

Decizii care, in urmatorii ani, va pot aduce o adevarata bucurie!

 

Si in firma noastra, noi numim toate acestea: Swiss Quality – Calitate elvetiana!


Sunati-ne fara niciun fel de obligatii sau scrieti-ne un e-mail. Aici puteti gasi datele noastre de contact (link) . Ne bucuram de cunostinta.

Cu salutari calduroase, proprietarii:

Kaspar Michel si Daniel P. Hirschi

K. Michel D. Hirschi
K. Michel & D. Hirschi
This div height required for enabling the sticky sidebar