Profitati din plin de un living mic

Transformati un living de mici dimensiuni intr-un spatiu primitor pentru relaxare si distractie cu trucurile ingenioase de decorare:

Living mic, dar totusi spatios

  1. Alegeti culori deschise pentru pereti, de exemplu mov fin, lime palid, bej subtil pentru a adauga caldura si importanta fara insa a o face sa va simtiti inchisi. Daca se poate evitati albul imaculat pe pereti, deoarece aceasta culoare este perfecta pentru o camera cu plan deschis mai mare, nu intr-un living mic.
  2. Evitati mobilierele in forma patrate pentru a evita o imagine de dezordine. Optati pentru mesele ocazionale cu parti decupate, care dezvaluie mai mult spatiu de podea si pacalaesc ochiul facand sa creada ca spatiul pentru living este mult mai mare decat este in realitate.
  3. Investiti in piese modulare, cum ar fi de exemplu rafturi / etajere / polite, care prinse pe perete dau impresia de depozitare personalizata si poate fi configurat pentru a se potrivi spatiului exact pentru living de care dispuneti. Pe aceste rafturi isi pot gasi loc suvenirurile colectionate de a lungul anilor din vacante, poze cu familia, prieteni asezate in rame cu diverse forme, cartile preferate sau orice alt obiect marunt de care nu ne putem dezlipi…
  4.  Taburetii care pot fi ascunse sub masuta de cafea cand nu avem nevoie de ele, astfel living- ul va fi mai ordonat, mai spatios. Un articol integral dedicat taburetilor cu 7+1 motive de ce sa alegem taburet poate fi citit aici: https://www.constructii24.ro/71-motive-pentru-a-alege-taburet/
  5.  Alegeti una – doua elemente de rezistenta, cum ar fi de exemplu o lampa de masa supradimensionata, care va atrage atentia asupra lui. Despre lampi, putina introducere in lumea lor s-a scris : https://www.constructii24.ro/ce-lampa-sa-aleg-pentru-locuinta-mea/. De aici poti afla care lampa se potriveste intr-un living mic, de mentionat este faptul ca lampile sunt prezente in magazine specializate intr-o mare varietate de culori, stiluri, texture si materiale. Toate pentru a satisface cele mai interesante idei.

 

 

Sursa poze: http://www.minimalisti.com/living-room/09/small-living-room-design-ideas-decor-styles.html

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.