img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Perne: accesorii indispensabile in design interior

Perne: accesorii indispensabile in design interior

Accesoriile sunt cele mai bune metode de a inveseli un interior, de a-i oferi o nota personala care difera de la persoana la alta. Indiferent ca alegeti globuri de cristal, lumanari parfumate sau obiecte ornamentale, veti oferi interiorului un plus de personalitate. Ca si decoratiuni interioare, puteti apela oricand la perne care promit relaxare si confort.

 

Perne: spatiu de socializare

In design interior, pernele decorate pe jos ofera un aspect dezordonat, insa placut si relaxant. In decorul turcesc, pernele ocupa un loc esential in amenajari interioare. Astfel, in amenajari living o masuta de cafea si un set de perne supradimensionate vor fi de efect. Inlocuitoare perfecte ale scaunelor, pot si un mediu excelent de socializarea cu prietenii si familia. La o cafea sau un ceai turcesc de ce nu, sunt sursa ideala de relaxare si confort.

 

Daca doriti sa oferiti un spatiu de relaxare ca la cinematograf, pernele pot fi o alegere practica mai ales daca este vorba de mai multe persoane. Investitiile in canapele si scaune suplimentare pot fi o cheltuiala inutila, asadar pernele sunt solutia cea mai accesibila si relaxanta.

Alte idei de decor inedite pot fi pernele utilizate in gradina, langa piscine pentru socializare sau la gura focului in anotimpul rece. Nu-i asa ca dorul de povesti poate veni mai repede?

Perne ca si obiecte de decor

Ca si decoratiuni interioare, pernele sunt o alegere perfecta in orice interior. Fie ca este vorba de dormitor, living sau camera copiilor, pernele completeaza interiorul din ounct de vedere estetic. Puteti opta pentru perne de dimensiuni mari sau mici, pot fi colorate si cu diverse imprimeuri, dar care sa se imprieteneasca cu tot decorul. Cand vorbim de decor, pernele ar trebui folosite in tonul si tema interiorului respectiv.

Asadar, ce preferati mai mult: relaxarea sau socializarea cu prietenii?

Sursa poze:

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/09/Beautiful-family-room-uses-accent-colors-to-perfection.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/09/Stylish-and-refined-family-room-with-plush-floor-cushions.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/09/Bringing-symmetry-to-the-room-using-colorful-floor-pillows.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/09/Outdoor-floor-cushions-next-to-the-pool-are-currently-quite-the-rave.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar