img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Pereti interiori cu motive sportive

Pereti interiori cu motive sportive

Persoanele pasionate de o viata activa care implica activitati sportive sau pur si simplu iubesc un sport anume, pot apela la pereti interiori care sa dea viata sportului preferat. Fie ca va place fotbalul, baschetul, tenisul sau sporturile de iarna, transpuneti hobby-ul preferat direct pe perete. Cu siguranta, efectul va fi unul deosebit!

 

Mod de realizare pereti interiori creativi

pereti interiori cu motive sportive
pereti interiori cu motive sportive

Pentru a realiza picturi pe pereti surprinzatoare, puteti apela la pictura murala. Aceasta presupune utilizarea unei vopsele pe baza de ulei sau apa, oferind calitate si acuratete in amenajari interioare. Astfel, imaginea, pictura sau fotografia aleasa este transferata pe perete asemenea unui poster care se poate atasa definitiv suprafetei. Va recomandam sa apelati la un specialist in domeniu pentru a obtine efectul dorit. Cu ajutorul potrivit, veti obtine un design interior care va capta atentia oricarei persoane.

pereti interiori cu motive sportive
pereti interiori cu motive sportive

De asemenea, puteti oricand sa apelati la un simplu poster pentru a reda sportul preferat pe perete. Daca va fi amenajat in camera copilului, s-ar putea ca gusturile sale sa se schimbe in timp. De aceea, probabil ca amenajarea unui poster inramat este o alegere mai potrivita pentru el.

O alta varianta este sa apelati la diverse stickere reprezentate de sportul preferat. Atat in comert, cat si pe Internet veti gasi numeroase modele de diferite dimensiuni, care surprind activitatea sportiva dorita.

 

Versatilitate pereti interiori cu sport

pereti interiori cu motive sportive
pereti interiori cu motive sportive

Cu toate ca acest tip de decor ofera o nota de masculinitate, poate fi folosit cu succes si de doamnele sau domnisoarele pasionate de sport. Adultii si copiii se pot bucura de pereti interiori plini de viata in decorul camerei, personalizat in functie de sportul preferat de utilizator. In principal, este bine sa va asigurati ca imaginea aleasa se va potrivi cu decorul interior al camerei, dar si cu culorile existente. Este important sa existe acel echilibru vizual, iar accentul sa cada doar pe peretele amenajat.

Noua ne-ar placea sa amenajam pereti dinamici care sa reprezinte tenisul sau fitness-ul. Voi pentru ce optati?

Sursa foto:

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/01/Get-a-framed-picture-if-wall-murals-sound-like-too-much-work.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/01/Amazing-basball-themed-wall-mural-that-looks-cool-even-in-adult-bedrooms.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/01/Bring-home-the-spirit-of-the-Sochi-Winter-Olympic-Games.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/01/Not-everyone-is-a-football-or-basketball-fan-A-room-for-the-karate-kid.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar