img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Pentru serile lungi si reci – scaun iarna

Pentru serile lungi si reci – scaun iarna

Ma uit afara pe geam … observ ca intr-adevar a venit iarna, cu multa zapada. Spre marea bucurie a piticilor, care acum isi doresc sa petreaca cat mai mult timp afara, sa profite maxim de iarna : sa se bulgareasca, sa faca om de zapada…  

Cu siguranta ati trecut prin experienta aceea care a tinut cateva zile in care v-ati simit lenes, nu ati avut chef sa va ridicati din pat sau de pe scaun sa va imbracati. Ati fi preferat sa stati si a cititi cartea preferata sau pur si simplu sa leneviti. Am dreptate?

pentru un somn linistit
pentru un somn linistit

Exista o solutie pe masura ce noptile reci continua …..creat de un designer de interior polonez.  Aga Brzostek, devenit cunoscut sub numele de scaun patura. Conceptul esta una completa.

Creat impreuna cu o patura ne putem ascunde sub ea atunci cand temperaturile scad. Conceptul vine cu o acoperire incorporata a tricotajului care se deschide pentru a deveni o patura.

pentru o iarna mai placuta
pentru o iarna mai placuta

Scaunul toamna / iarna realizat de designer initial se dorea a fi o patura pe care sa poate sta.

Structura scaunului este realizat din spuma tare, acoperind scaunul si spatarul cu spuma moale,  iar patura din lana, oferind catifelare, caldura, delicatete, finete. Scaunul are adaugat in acoperire, pe langa patura si un buzunar pe partea stanga – pentru carti  sau daca folosim si partea dreapta obtinem o patura intreaga pentru vremea rece. Patura este detasabila si ajustabila, permitand astfel utilizatorului de a modifica aspectul scaunului in functie de preferintele lor individuale.

 

relaxare si caldura
relaxare si caldura

Beneficii oferite de acest scaun in anotimpul iarna :

  • proiectarea inspira comfort,
  • baza este pentru (nu doar) imprejurimile nordice,
  • elementul – ca patura – de pe scaun poate fi folosit pentru a crea un mediu confortabil pentru a citi, precum si o acoperire moale pentru noptile reci de iarna.

E ceva ce trebuie sa incercam cel putin o data in viata.

Sursa poze:http://www.dezeen.com/2013/01/20/autumnwinter-seat-by-by-aga-brzostek/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar