Paturile alcov in amenajari interioare

Exista numeroase variante prin care sa inovam dormitorul, dar sa pastram acelasi nivel de confort cat mai ridicat. Paturile alcov promit sa ne ofere un design interesant in amenajari interioare si sa economiseasca spatiu in dormitorul nostru. In acest articol, va prezentam o noutate in amenajari dormitoare: patul alcov.

 

paturile alcov
paturile alcov

Cum recunoastem paturile alcov?

Paturile alcov sunt realizate in perete, cu ajutorul unui perete fals. Reprezinta solutia ideala mai ales in apartamente, unde nu dispunem de un spatiu incapator. Astfel, acest stil de amenajare a patului poate salva spatiu in dormitor, pentru alegerea unor piese de mobilier suplimentare. Paturile alcov pot fi un aranjament dormitor neconventional, care sa ofere un plus de imagine incaperii. In plus, ofera un design interior modern si ofera un plus de personalitate dormitorului.

 

Modalitati de amenajare a unui pat alcov

paturile alcov
paturile alcov

In momentul in care amenajati patul alcov in dormitor, adaugati un plus de culoare si peretilor din jurul sau. Culorile tin strict de preferintele voastre, pentru a decora un spatiu in care sa va simtiti in permanenta in largul vostru. Daca locuiti intr-o vila, o idee inedita este sa amenajati patul alcov chiar sub spatiul de sub scari. In fond, cu siguranta acest loc ramanea nefolosit. Cu aceasta schimbare, incaperea poate fi transformata in living primitor pentru musafiri, cu un pat suplimentar pentru invitatii care raman peste noapte.

 

paturile alcov
paturile alcov

In diferite colturi ale casei poate fi amenajat un pat alcov de tipul unui coltisor compact si linsitit, unde sa va refugiati de fiecare data cand aveti ocazia. In acest loc puteti citi in voie sau chiar sa va faceti somnul de dupa-masa. Acest mobilier poate prezenta si cateva spatii de depozitare inteligente pentru maruntisuri. Profitati de aceasta idee creativa!

Pentru a amenaja patul alcov cereti sfatul unui decorator sau a unui specialist in mobila, care sa va indrume corect si sa va ajute sa obtineti rezultatul mult dorit. Va dorim mult succes!

 

Sursa poze: http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2012/07/corner-alcove-by-stairs.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2012/07/blue-alcove-bed.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2012/07/shared-kids-space-with-crib1.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2012/07/alcove-bed-kids-room.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.