Patul rotund in dormitoare moderne

Unele trenduri fac fata cu brio trecerii timpului, se reinventeaza sau ne surprind cu noutatea lor. In aceasta situatie se afla si paturile rotunde, care nu reprezinta neaparat o noutate, insa ne atrag atentia de fiecare data. Astfel, in amenajari dormitoare, va propunem acest mobilier neconventional: patul rotund.

 

Patul rotund : mobilier cu aer regal

patul rotund in dormitor
patul rotund in dormitor

Paturile rotunde se integreaza perfect in dormitoare moderne si ne ofera multa usurinta in amenajare. Cu toate ca nu este o optiune uzuala, acest tip de mobilier poate da o nota diferita atmosferei din camera.

Intalnim preponderent acest mobilier in hotelurile de lux, insa poate fi integrat cu stil in interiorul oricarui dormitor. Persoanele care isi doresc un dormitor cu tenta moderna si doresc sa-l personalizeze in stil propriu, pot opta pentru patul rotund .

 

Versatilitate in amenajari interioare

patul rotund in dormitor
patul rotund in dormitor

Patul rotund ne ofera numeroase optiuni de amenajare in dormitor. In camera copilului, patul rotund poate fi o alternativa jucausa, care sa-i aduca mereu zambetul pe buze. Fetita se poate bucura de propriul castel de poveste in interiorul camerei sale, cu un pat rotund demn de orice printesa regala.

patul rotund in dormitor
patul rotund in dormitor

Nu numai ca sunt confortabile, insa forma lor rotunda ofera un plus de eleganta oricarui dormitor. Adultii pot combina stilul modern din dormitor cu o nota mai romantica. Obiectul care nu trebuie sa lipseasca din acest peisaj romantic este semineul. In plus, puteti adauga baldachin in jurul patului, pentru a completa acest stil de amenajare.

De asemenea, puteti opta pentru tonuri deschise in dormitor, cu cateva piese de mobilier simple, de culoare alba si veti obtine un interior rafinat, in stil frantuzesc.

Ce parere aveti de patul rotund? V-ar placea existenta unui astfel de mobilier in dormitorul vostru?

Sursa poze: http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/03/A-wooden-wall-behind-the-circle-bed-brings-a-different-textural-element.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/03/Contemporary-round-bedset-helps-create-exquisite-interiors.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/03/Round-bed-with-purple-hues-brings-in-a-regal-flavor.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/03/Simple-and-elegant-way-to-use-the-circle-bed-in-a-modern-home.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.