Optati pentru un semineu in dormitor

Semineul este o dotare uimitoare care completeaza un interior. Sunt multi care iubesc semineele si ar prefera sa aiba instalat in fiecare camera. Ei decoreaza camera si ofera caldura si lumina, dar in acelasi timp ei dau viata interiorului si creaza o atmosfera de trai frumos si confortabil. Nu cred ca este nimic mai relaxant si mai placut decat sa stam langa un semineu, uitandu-ne la dansul flacarilor si a asculta sunetul lor palpaitor. Este ceva pur si simplu magic!

Dormitor modern cu semineu elegant

semineu in dormitor
semineu in dormitor

Semineele cel mai adesea fac parte din interiorul livingului, insa ele pot fi incorporate si in alte camere din casa, de exemplu in dormitor. Dormitorul pentru majoritatea dintre noi este locul unde ne relaxam si ne odihnim dupa o zi lunga de munca. Asa ca de ce nu ar deveni un loc si mai relaxant si confortabil prin plasarea unui semineu in ea? Pentru a crea o ambianta confortabila si comoda in dormitor, pe langa alegerea schemei de culori, adaugarea, optati si pentru un semineu.

Un dormitor cu semineu va reflecta mereu o atmosfera mai confortabila si mai calduroasa si va rupe prin aspectul rece a peretelui. In revistele de specialitate sunt prezente diferite tipuri si modele de seminee, de la cel traditional, facut din piatra, pana la cele contemporane realizate din sticla sau marmura. Puteti alege modelul de semineu in functie de stilul de amenajare interior al dormitorului.
Un perete, tip zid de piatra cu un semineu asezat in mijloc este o idee geniala pentru a crea un dormitor modern cu ambianta confortabila.

Pozitionarea semineului la acelasi nivel cu patul, astfel semineul ofera caldura direct patului si restul camerei deasemenea. Designul modern si elegant al semineului se adapteaza la supletea generala a dormitorului si creaza o ambianta superb.

Dormitor luminos cu semineu

Prin adaugarea unui perete din sticla, care lasa ca lumina naturala sa patrunda in dormitor si plasarea unui semineu elegant in mijlocul unui perete / panou din lemn este o combinatie ideala intr-un design interior stilat, imbunatatand estetica unui dormitor modern luminos.

In consecinta, semineul este o piesa care poate fi adaugat in dormitoare:

 • traditionale, rustice
 • dormitor simetric,
 • dormitor regal,
 • stil romantic,
 • dormitor modern,
 • dormitor matrimonial,
 • dormitor luminos,
 • tip cabana,
 • stil contemporan,
 • stil chic,
 • etc.

Va dorim inspiratie placuta!

Sursa poze: http://ellieunion.com/159/unbelievable-detail-to-the-master-bedroom-ideas.html/master-bedroom-ideas-with-fireplace
http://www.hgtv.com/design/rooms/bedrooms/stylish-sexy-bedrooms-pictures

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.