Oferiti un plus de feminitate in dormitoare

Dormitorul este incaperea unde personalitatea si creativitatea ar trebui sa se manifeste fara inhibitii. Acesta reprezinta locul perfect de relaxare zilnica, unde va petreceti cel mai mult timp.

dormitoare feminine
dormitoare feminine

Pentru un plus de feminitate, apelati la cateva trucuri care sa va ajute sa obtineti un dormitor cu o amprenta personala vizibila.

 

1. Element de baza: culoarea in dormitoare

Pe langa decor si atmosfera, culoarea este elementul care va ofera din start un punct de pornire. Stilul feminin poate fi redat cu usurinta de culori pastelate sau dinamice precum nuante de roz si mov, turcoaz, galben sau rosu. Adaugati alb pentru a tempera culorile puternice din dormitor si a oferi mai multa luminozitate.

 

design floral in dormitoare
design floral in dormitoare

2. Imprimeuri potrivite

La capitolul imprimeuri, cele mai potrivite in amenajari formitoare sunt motivele florale si cele inspirate din natura. Acestea ofera o nota proaspata in incapere, locul care se poate transforma intr-o oaza de relaxare cu un buchet floral potrivit. Daca nu esti fanul peretilor albi in amenajari dormitoare, atunci poti opta pentru tapeturi moderne care sa inveseleasca atmosfera.

 

3. Feminitate cu un pat baldachin

Patul cu baldachin reprezinta o alegere populara in dormitoarele in stil feminin. Puteti utiliza draperia oricand doriti, care asigura o nota de visare si relaxare prelungita. Apeleaza la acest truc pentru a obtine un plus de feminitate in dormitoare moderne!

 

dormitoare cu pata de culoare
dormitoare cu pata de culoare

4. Apelati la materiale textile

Nu uitati de mici detalii in design interior precum o draperie eleganta, perne colorate si vesele sau un covor pufos in mijlocul dormitorului.

 

Va dorim amenajari frumoase si dormitoare cat mai feminine!

Sursa poze:

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/08/A-posh-contemporary-blend-of-masculine-and-feminine-compositions.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/08/Floral-wallpapers-and-soft-colors-easily-usher-in-that-feminine-touch.jpg

http://www.claffisica.org/bedroom-concept-design-with-amazing-decoration-system/fabulous-canopy-beds-for-the-modern-bedroom-with-appealing-ornaments-and-purple-bench-sofa-with-wooden-flooring-ideas/

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/08/Gorgeous-wallpaper-and-bright-Moroccan-Ottoman-add-softness-to-this-bedroom.jpg

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.