O pata de culoare in baie: accesorii Splash

Niciodata nu am crezut ca o chiuveta poate fi atat de flexibila… Tin sa cred ca este o lucrare de arta, nu o chiuveta. Ea are o linie simpla, dar arata atat de elegant …. si ce design deosebit!! Splash este ceva “iesit din comun“, care este perfect pentru o baie moderna. Distractiv si plina de culoare, cu siguranta ar fi un subiect de conversatie printre invitatii, prietenii dumneavoastra.

accesorii
accesorii

Chiuveta din baie este o parte unica si importanta intr-o baie moderna, fiind un element de completare de mare importanta pentru orice casa contemporana. Nu va fi o reala placere sa va spalati pe maini intr-o chiuveta asa de frumoasa??

accesorii
accesorii

Atat chiuveta cat si bazinul sunt proiectate de Disegno Ceramica, o companie italiana specializata in produse de baie. Forma dinamica face sa fie o piesa categoric interesanta.  Aceasta piesa de baie neobisnuita si creativa exploreaza o “forma de lume libera si jucausa, fara limite“. Apropo … cine ne spune ca bazinul nostru de dus trebuie sa fie ovala / rotunda, forma comuna intalnita in majoritatea bailor??

Designul modern, cu accente pe simplitate si utilizarea de elemente unice decoreaza casa, cum ar fi si aceasta chiuveta de baie. Chiuveta de baie unica devine tot mai popular cu proprietarii casei, deoarece ajuta la modernizarea baii si devine un punct focal.

 

Punct focal: chiuveta din baie

accesorii
accesorii

hiuveta Splash cu un bol plasat asimertic in partea de sus dreapta. Finisajul interiorului poate avea diferite culori, de exemplu: verde lounge, galben deschis, portocaliu sau alb luminos. Ca si dimensiuni: lungime 100 cm, latine 56 cm si inaltime 11 cm. Datorita proprietatilor de proiectare stralucitoare si colorata, face  sa capata un aspect neted si curat.

Caracterizeaza baia cu o atingere de excentricitate ecletica, dar ramanand in acelasi timp o deosebita piesa de mobilier creativ ce mentine un cadru formal prin colturile ale perimetrului., adaugand cu siguranta o pata de design unic si culoare pentru baie.

accesorii
accesorii

Baza de dus cromatic din aceasi colectie, o solutie non-alunecare pentru a se potrivi cu, culoarea chiuvetei. Aceasta est disponibila in trei culori, in afara de alb.

In aceste zile, designerii folosesc adesea chiuveta din baie unic ca si punct focal in baie. Cine nu va iubi o chiuveta de baie, care, deasemenea arata ca o opera de arta!

Sursa poze:

http://www.archiexpo.com/prod/disegno-ceramica/counter-top-washbasins-52005-520806.html

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.