img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / O noua generatie de robinete sensibile la temperatura

O noua generatie de robinete sensibile la temperatura

Exista pe piata o noua generatie de robinete, sunt la fel de high-tech ca si aspectul lor. Aceste robinete nu mai au acele butoane mici care reprezinta pentru noi apa rece, apoi intors spre apa calda, deoarece acestea sunt exploatate in mod diferit.  Ceea ce este uimitor la aceste robinete este despre modul lor prin care acestea isi schimba culoarea in conformitate cu temperature apei.

Sa incepem prezentarea cu un robient cu LED-uri, care este realizat din crom si cu siguranta ca adauga un plus de personalitate in baie. Este extreme de usor de utilizat si este recomandat pentru persoanele in varsta care au probleme cu vederea acelor puncte mici colorate de pe robinetele obisnuite.

Un alt robinet cu LED ce are un design mai simplu si mai clar, iar robinetul in functie de temperatura poate avea diferite nuante.

Este realizat din cupru, foarte rezistent si cu multe posibilitati de afisare datorita gamei large de culori, robinetul are un design futurist si este o piese ce se potriveste perfect intr-o baie moderna.

Robinetul tip ondulatie are un design deosebit, arata ca o sfera, precum si numele acestuia vine de la faptul ca, atunci cand apa curge in ea, va crea valuri si culoarea se va schimba, de asemenea, cu temperatura. Pe partea de sus a suprafetei de ondulatie matuit sta o minge de metal, iar o serie de senzori electromagnetic deceteaza pozitia mingei. Mutarea mingei in sau spre exterior de la centru se controleaza presiunea apei, iar mutarea in jur controleaza temperature apei.

Acest stralucit robinet are de asemenea un LED incorporate si se ofera spre cumparare in diferite culori, cum ar fi de exemplu: rosu, albastru, verde, culori ce se vor reflecta in apa. Lumina va acorda o nota foarte neteda petnru intregul design.

Iata prezentate doar cateva dintre noile idei de design robinete pentru a crea o baie extravaganta, relaxanta si cu mult lux.

Sursa poze: https://www.desertcart.ae/products/1477345-lightinthebox-deck-mount-modern-single-handle-widespread-waterfall-bathroom-vessel-sink-led-faucet-chrome-bath-tub-mixer-taps-bathtub-faucets-cheap-discount-unique-designer-plumbing-fixtures-single-hole-direct-roman-vanity-glacier-bay-faucets

http://www.wayfair.com/Hansa-Hansacanyon-Electronic-Bathroom-Faucet-Less-Handles-0761-2201-0017-NHA1039.html

http://www.atgstores.com/wall-mounted-faucets/sumerain-s1289cm-led-thermal-wall-mounted-waterfall-bathroom-sink-faucet_g1255040.html

http://www.yankodesign.com/2008/02/27/water-ball-ripples/

http://www.tomtop.com/glow-led-water-faucet-shower-light-temperature-sensor-red-blue-green-h4516.html?aid=em2

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar