Noutate in designul interior: patul plutitor

In ziua de azi, stilul modern este popular in alegerile oamenilor, iar un pat plutitor este solutia ideala pentru un dormitor modern si confortabil. Nu este vorba de nicio magie sau un film din seria Harry Potter, ci despre o noutate nonconformista in amenajari dormitoare: existenta patului plutitor.
 

Cum il amenajam in dormitor?

patul plutitor
patul plutitor

Patul plutitor se potriveste de minune intr-un decor minimalist si contemporan. In dormitoare moderne, o asemenea achizitie ofera relaxare si confort in orice moment al zilei. Este un mobilier potrivit atat intr-un dormitor spatios, cat si in unul mai restrans, oferind un decor aerisit si spatios.

Datorita versatilitatii sale, acesta poate fi integrat in orice colt al incaperii. Astfel, patul plutitor ofera un design inteligent si cat mai simplist, care sa corespunda nevoilor actuale ale pietei.

 

Patul plutitor: merita investitia?

patul plutitor
patul plutitor

Paturile plutitoare reprezinta un mobilier iesit din comun, care datorita designului, cu siguranta va capta atentia celor din jur.

Cu toate acestea, s-ar putea sa va ganditi: Cum reusesc sa pluteasca astfel? Sunt oare sigure? Raspunsurile vi le oferim chiar noi.

Patul plutitor este  prevazut cu bucati de sticla transparente sau o garnitura rezistenta din lemn, lucru care contribuie la acel efect euforic de “plutire”.

In plus, unele paturi sunt prevazute cu suporturi, unitati de depozitare sau chiar spatare in componenta patului, pe care le puteti utiliza dupa bunul plac. In mod sigur, pretul este destul de mare pentru acest tip de mobilier, insa investitia este pe masura.

Va recomandam acest tip de mobilier unicat, care va oferi un design aparte dormitorului dumneavoastra.

Ce parere aveti despre patul plutitor? Ati achizitiona un pat plutitor in dormitorul dumneavoastra? Va asteptam raspunsul in sectiunea de comentarii de mai jos.

 

Sursa poze:

http://www.decoist.com/2013-03-21/stylish-floating-bed-design-ideas/

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.