Necesitatea unui birou invizibil si avantajele sale

In ziua de azi, amenajarea unui birou in amenajari interioare este inevitabila deoarece unii dintre noi lucreaza de acasa sau intretin un blog pe Internet. Biroul poate fi amenajat in orice incapere din casa, in functie de preferintele utilizatorului. Intr-un spatiu de dimensiuni mici este important sa profitam de fiecare centimentru, iar in acest caz recomandam un birou invizibil. Dar ce presupune un birou invizibil? In cazul de fata, inseamna un birou ascuns intr-o piesa de mobilier si amenajat cu stil in design interior.

De ce un birou invizibil?

In primul rand, un astfel de birou ascuns intr-o piesa de mobilier nu va ocupa mult spatiu in casa. Asadar, vei castiga mai mult spatiu in incaperea in care il amenajezi. Fie ca vorbim de dormitor sau living, biroul se va integra perfect in incaperea respectiva. Avand in vedere ca un astfel de concept nu este disponibil inca pe piata, va trebui sa apelati la un specialist in domeniu. Nu numai ca veti avea corpul de mobilier principal ca parte integranta din design interior, dar usile corpului se vor deschide va veti putea amenaja propriul birou. De asemenea, biroul mai poate fi integrat intr-o fosta debara, iar majoritatea apartamentelor dispun de acest spatiu.

Avantaje birou integrat in mobilier

In primul rand, vei economisi mai mult spatiu in amenajari interioare. Indiferent ca este vorba de un mobilier special sau zona de debara, cu siguranta este o alegere practica pentru lucrul de acasa. Daca optezi pentru living, aceasta incapere nu va avea debara. Insa poti apela oricand la o mobila living in care sa ascunzi biroul. Un alt avantaj este ca poti depozita toate cablurile din casa care te enerveaza si lucrurile marunte asezate in cosuri sau suporturi, iar zona va fi mult mai ordonata.

Diversitatea acestui tip de mobilier reprezinta un atuu in design interior. Fie ca este vorba de amenajarea unui birou, mai puteti folosi oricand acest spatiu si pentru a lucra la masina de cusut sau alte activitati handmade pe placul vostru.

Spor la amenajari inspirante!

Sursa poze: http://weheartit.com/entry/group/17066206
http://3.bp.blogspot.com/-X1fZroMaH34/TkSGos0GftI/AAAAAAAADt4/xN2eFIBGZME/s1600/seymour-home-office-armoire.jpg
http://dwellerswithoutdecorators.blogspot.ro/2010/08/turn-your-closet-into-office-why-dont.html
http://www.moodmaybe.com/2013/04/spring-re-styling.html

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.