img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Modern vs. traditional in amenajarile interioare

Modern vs. traditional in amenajarile interioare

Combinatia dintre modern si traditional in amenajarile interioare reprezinta una din cele mai mari provocari pentru designeri. Mixul dintre elementele traditionale si cele moderne in locuinta creeaza o atmosfera unica. Piesele de mobilier, accesoriile, texturile si pattern-urile vintage şi moderne aduc un farmec cu totul si cu totul aparte unei incaperi.

Antichitatile pot fi incadrate cu usurinta intr-un spatiu amenajat in stil contemporan. Recomandarea noastra este nu aruncati piesele de mobilier sau decoratiunile vintage, care nu se incadreaza in stilul de amenajare actual, deoarece le puteti combina perfect cu elementele contemporane. Aceste piese pot fi reconditionate sau pot fi pastrate in stadiul actual de uzura, insa efectul estetic este unic.

 

Idei de amenajare

mobila vintage si modern
mobila vintage si modern

Lemnul de esenta tare, cu nuante aurii sau in culori intunecate poate fi pus in evidenta intr-un mod unic de un alb luminos. Tesaturile si materialele albe va ajuta de asemenea sa creati o atmosfera placuta, chiar usor romantica. Pentru un aspect dramatic, puteti alege candelabre vechi din sticla, in nuante aurii sau argintii, pentru un plus de stralucire. Florile naturale nu trebuie sa lipseasca din orice interior, indiferent de stilul de amenajare. Acestea aduc culoare, liniste si prospetime.

modern si vintage in amenajari
modern si vintage in amenajari

Accentele moderne pot fi puse in evidenta atat in fundalul amenajarii (var, vopsea sau tapet), dar si prin obiecte decorative si accesorii.  Antichitatile pot fi scoase din anonimat cu usurinta  prin vopsirea sau accesorizarea lor, folosind un ton de culoare aprins. O soba veche vopsita in rosu aprins va fi cu siguranta un element inedit in amenajare. Un pat sau un coltar vechi poate fi reconditionat estetic si vizual  cu o sumedenie de perne decorative in culori jucause.

Puteti de asemenea sa alternati mobilierul antic cu cel modern. Daca ati optat pentru o masa din lemn masiv, puteti sa o inconjurati cu scaune elegante, cu un design modern. La fel cum o masuta de cafea antica poate condimenta stilul de amenajare contemporan si poate adauga personalitate unui living.

Sursa poze:

http://themaisonette.net/wp-content/uploads/2012/10/Modern-sofa-design-make-antique-living-room-decorating-1-living-room.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-fiQ-3AHSCwc/TbtCnyuJ9tI/AAAAAAAAB2E/YMzvac-22A4/s1600/DSCN2982.JPG

http://www.beautifulhabitat.com/wp-content/uploads/2012/09/Antique-Bookcase.jpg

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar