img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Mobilier si accesorii inmuiate in vopsea – intre clasic si modern

Mobilier si accesorii inmuiate in vopsea – intre clasic si modern

Piesele vintage au o poveste aparte si un aspect unic, care ofera o atmosfera speciala fiecarei incaperi. De multe ori insa, culorile acestor piese nu sunt cele mai vesele si cele mai pline de energie, de aceea puteti apela la o metoda neconventionala de a-i oferi un aspect cu totul deosebit. Mobilierul si accesorii vintage inmuiate in vopsea colorata este ultimul trend atunci cand vine vorba de a le oferi un aer proaspat si nou.

Vaze de flori

vaze inmuiate in vopsea
vaze inmuiate in vopsea

Cateva mici accesorii si decoratiuni inmuiate in vopsea pot oferi un aspect cu totul schimbat unei camere. Acest lucru este valabil mai ales daca nuantele alese sunt foarte contrastante. De exemplu, o combinatie de alb si auriu va atrage cu siguranta toate privirile si ofera un aer plin de energie.

Scaune

Daca nu doriti sa alegeti din prima piese de mobilier foarte complexe in acest stil de amenajare, puteti opta doar pentru scaunele din bucatarie sau cele de la masa din living. Scaunele colorate creeaza o atmosfera jucausa camerei, iar culoarea in doua tonuri le ofera un aspect unic si le face sa iasa in evidenta.

scaune in vopsea
scaune in vopsea

Majoritatea modelelor de scaune sunt cele de culoare maro, crem, cu picioarele scufundate in vopsea colorata. Sunt insa si modele de scaune colorate inmuiate in vopsea maro sau neagra. Acestea par scufundate in cafea, iar efectul este unul spectaculos!

Accesorii de bucatarie

accesorii inmuiate in vopsea
accesorii inmuiate in vopsea

Adaugati un plus de culoare bucatariei folosind tehnica aceasta si pentru accesorii. Seturile de palete, linguri, furculite din lemn de bambus pot fi transformate in elemente vesele si distractive cu usurinta. Alegeti culorile pe care le indragiti cel mai mult si combinati-le in cele mai nebunesti moduri cu lemnul cald al accesoriilor. Rezultatul final este exceptional!

Dulap

Imaginati-va un dulap in 2 culori in camera de zi sau pe hol! Combinatiile de vopsea sunt de-a dreptul uimitoare, iar efectele obtinute sunt unice. Cu asa culori si modele, nu e de mirare daca un dulap vintage va deveni punctul de atractie principal in locuinta dvs. Si asta pentru ca piesa de mobilier va parea noua si absolut originala.

Masa de pe hol

Stim ca masuta de la intrare are un rol functional si ca este folosita de obicei pentru a lasa obiectele personale de interes casnic (chei, telefoane, facturi), insa nu strica sa ii oferiti o personalitate expresiva cu acest nou trend de culoare. Puteti sa alegeti modele cu tablia vopsita in alta culoare si sa pastrati culoarea maro a mobilierului in partea de jos a mobilierului. Sau invers, sa optati pentru ceva cu mai multe culoare in partea de jos.

Sursa poze: http://www.thediyadventures.com/2013/03/21/easy-diy-gold-dipped-ceramics/

http://2.bp.blogspot.com/-C3n1S-RJk4g/T7uc2ymDrgI/AAAAAAAAEoU/y8Nd03vcHZY/s1600/painted4.jpg

http://st.houzz.com/simgs/7b210c0d0e091406_4-1738/modern-chairs.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-fORUU0-RYt0/UQA_Ys3DQVI/AAAAAAAADO8/721CgNeqrJY/s1600/IMG_0851.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar