Mobilier functional: canapea si masa

In amenajari interioare living, functionalitatea si organizarea mobilierului sunt doua dintre lucrurile de care ar trebui sa tinem cel mai mult cont. Astfel, mobilierul functional reprezinta o solutie ingenioasa de fiecare data, cu atat mai mult in apartamente unde trebuie sa profitam de fiecare centimetru.

Astazi va prezentam un mobilier functional care nu poate lipsi dintr-o camera de zi: canapeaua comoda care se transforma oricand aveti nevoie intr-o masa practica pentru cinat alaturi de musafirii vostri.

 

Functionalitate intr-o singura piesa de mobilier

mobilier multifunctional
mobilier multifunctional

Julia Kononenko, un designer deco din Ucraina a realizat un mobilier inedit si functionabil in orice locuinta care intampina problema lipsei de spatiu: o canapea convertibila intr-o masuta pentru 6 persoane. Canapeaua denumita „Convertible Sofa” este formata dintr-o serie de perne in culori asortate precum verde, gri si bej, care pot fi folosite in doua moduri: fie ca perne confotabile atasate de scaune, fie pot fi amenajate pe podea intr-un stil nonconformist. Cu siguranta, prietenii vostri se vor simti rasfatati in acest mediu relaxant. Pentru a fi transformata in masuta de cinat, se detaseaza pernele din interior. Apoi, spatarul canapelei se pliaza si se transforma intr-un blat extins, care ofera suficient spatiu pentru musafirii vostri.

mobilier multifunctional
mobilier multifunctional

Mobilierul ofera o nota relaxata si confortabila oricarui interior, in special pentru amenajarea unui living. Marele sau avantaj este functionalitatea, care este salvarea oricarei locuinte cu spatiu redus. Pentru a conferi un plus de stil in incapere, mobilierul trasformat in masuta poate fi amenajat pur si simplu cu decoratiuni interioare precum o vaza cu flori colorate si proaspete, sau lumanari pentru o atmosfera romantica.

Ce parere aveti de acest mobilier practic amenjat in living?

Sursa poze: http://www.digsdigs.com/photos/convertible-sofa-that-changes-into-a-dining-table-1.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/convertible-sofa-that-changes-into-a-dining-table-2.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/convertible-sofa-that-changes-into-a-dining-table-3.jpg

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.