Mobila bucatarie cu bar in apartamente

Mobila de bucatarie reprezinta o alegere importanta in amenajari interioare, deoarece este unul dintre lucrurile pe care le achizitionam de obicei o data in viata. In apartamente sau garsoniere, mobila de bucatarie cu bar este o alegere potrivita, datorita versatilitatii sale si al spatiului redus de care are nevoie.

 

Avantaje mobila bucatarie cu bar

idei de amenajare
idei de amenajare

In amenajari interioare apartamente, mobila de bucatarie cu bar reprezinta o alternativa eficienta. Mobilierul cu bar este o alegere functionala, pentru orice membru al familiei. Astfel, este un loc ideal pentru a lua masa in mod relaxat, o alternativa comoda pentru mesele in graba, dar si un spatiu primitor pentru intampinarea oaspetilor.

idei de amenajare
idei de amenajare

Acest tip de mobilier ocupa un spatiu redus in bucatarie si ofera un aspect aerisit. Mobila cu bar este practica, in cazul in care este prevazuta cu spatii de stocare in plus pentru obiectele din bucatarie. Cu ajutorul unor scaune potrivite, bucataria va avea un aspect inedit, iar timpul petrecut in bucatarie va fi unul placut si relaxant.

 

Versatilitate in amenajari interioare apartamente

idei de amenajare
idei de amenajare

Cu toate ca acest mobilier de bucatarie cu bar confera un stil casual in amenajare, poate fi decorat cu eleganta in functie de alegerea scaunelor care sa completeze decorul. Pentru bucatarii moderne, apelati la scaune pentru bar din materiale lucioase si cu forme interesante, care sa capteze atentia. In functie de bugetul de care dispuneti, puteti opta pentru scaune de bar fixe si rotative, din metal, plastic sau lemn. Daca doriti sa tineti cont si de criteriile ergonomice, aveti la dispozitie in comert o gama variata de scaune cu spatar, confortabile.

Ce parere aveti de mobila de bucatarie cu bar? Va asteptam sa discutam in sectiunea de comentarii de mai jos.

Sursa foto: http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/07/Rocky-kitchen-bar-with-wooden-stools.jpg

http://homedesignlover.com/kitchen-designs/modern-kitchen-bar-designs/

http://www.decoist.com/2013-01-26/kitchen-bar-designs/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.