Mix de scaune in sufragerie

Designerii  pentru amenajari interioare mereu de uimesc cu noi si noi tendinte, idei si amenajari. Una dintre aceste tendinte este si  mix-ul de scaune in jurul mesei din sufragerie.  mix de scaune in bucatarieAm vazut in ultima vreme o multime de variante. Este un trend foarte la moda, deoarece se poate crea cu usurinta, obtinand veselie, buna dispozitie, accente si efecte unice in zona din sufragerie. Daca ne-am plictisit de interiorul casei, daca ni se pare neutru, cu acest mix de scaune putem adauga culoare si viata. Putem folosi acelasi model de scaune, dar vopsite in diferite culori sau diferite stiluri si forme  de scaune vopsite unicolor.

 


mix de scaune in bucatarieScaune aducand culoare sufrageriei

Este important faptul ca intre scaune si masa din sufragerie sa exista armonie, sa fie ergonomica, fara cotiere, cu spatele inclinat usor. Inaltimea optima a scaunului este de 45 cm, cu spatar, oferind astfel mai mult confort chiar si daca stam mai multe ore si discutam cu prietenii / familia.

mix de scaune in bucatariePozele prezentate in acest articol ne pot trezi interesul de a achizitiona, vopsi si crea astfel de combinatii in sufrageria noastra.  Fiecare dintre noi are idei si preferinte individuale in amenajarea sufrageriei, creandu-se solutii si amenajari unice si valoroase pentru fiecare locuinta.

Tu ai opta pentru un asemenea mix de scaune in sufrageria ta? Crezi ca s-ar potrivi in amenajarea interioara a sufrageriei tale? Sau ai ramane la clasicul “set” de scaune achizitionate impreuna cu masa? Argumenteaza-mi, te rog in cateva propozitii parerea ta referitoare la aceasta interesanta combinatie de scaune.

Surse poze : http://www.shelterness.com/37-ideas-to-use-mixed-dining-chairs-in-dining-rooms/

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.