Masa tip leagan – obiectul central al incaperii

Ne-am plictisit de scaunele obisnuite? Am dori ceva mai distractiv in sufrageria noastra? O masa la care sa ne simtim bine impreuna cu familia sau prietenii? O masa suficient de mare in jurul caruia sa putem sta cu totii.

Un studio de design londonez a creat un model de masa  foarte jucaus, dar in acelasi timp si  foarte usor de utilizat.

Aduce extra  distractie in sufragerie sau in salile de conferinta, in functie de cerinte. Structura seamana cu cele ale paturilor baldachin, are un cadru robust si suporturi la colturi. Pe aceasta structura este fixat un blat de masa si de sus, ca niste leagane atarna opt scaune.

Rezultatul final al acestei design  este un spatiu mult mai liber, mai distractiv, care poate fi abordata in diferite moduri, de exemplu unul nou de a manca sau una indrazneata pentru o buna desfasurare a sedintelor  de negociere in companii.

 

Sentiment de briza langa masa

Ca si un accesoriu in plus este un imens abajur geometric, care este utilizat pentru a oferi suficienta lumina in timpul serii. In plus, in afara de faptul ca arata extraordinar, face ca activitatile din jurul mesei sa fie mai interesante, mai are si avanjatul ca se poate aspira podeaua mai usor, adica nu trebuie ridicate si mutate scaunele si masa.

Cadrul este realizat din otel galvanizat, blatul de masa este din lemn de nuc. Dimensiunile sunt de 220 x 235 x 135 cm, in mai multe finisaje, potrivit pentru utilizare atat in interior cat si in exterior pe terasa.

Design-ul exceptional creeaza o experienta distractiva, o camera in care plutesc masa si scaunele, asemenea unei brize.

Masa Swing adauga un element de joaca reuniunii, fiecare scaun pluteste independent, astfel incat oaspetii se pot legana in ritmul lor propriu in timp ce se bucura de compania altora.

Sursa poze: http://www.duffylondon.com/product_d/Tables-C78/Swing-Table-P237.html

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.