Locuinta organizata- mai putin stres in case si vile

Mult ne chinuim sa facem ordine in case si vile, dar totusi este un haos si abia se vede ca am facut ordine. De multe ori nu stim unde este locul diverselor obiecte din case si vile? La fel se-ntampla si in cazul tau? Atunci sper ca acest articol sa te ajute. Mentinerea ordinei in case si vile de multe ori este doar o chestiune de buna organizare.


luxury wallPatul – elementul esential unui dormitor

Aproapre fiecare tip de pat oferit in diferite magazine de specialitate ne furnizeaza un spatiu de stocare foarte valoros. Spatiul de sub pat este mare si poate fi folosit in mai multe feluri. De exemplu  perne, paturi, pilote sunt o idee excelenta de a l-e depozita sub pat.  Insa trebuie sa avem grija, ca, covertura de pat sa fie mai lunga, pentru a acoperi sertarul dedesubtul patului.


Compartimente speciale –ordine excelenta

Aranjarea lenjeriilor intime in sertare, dupa caz, se poate realiza cu ajutorul introducerii unor cutii mici. Astfel de cutiute se gasesc in magazine de amenajari interioare. De asemenea se gasesc si ladite pentru obiecte mici, cum ar fi de exemplu: cercei, coliere, bratari, etc.


Cutii depozitare –joaca de copii

Cutii, cosuri sunt obiecte perfecte pentru depozitarea jucariilor. Cele mai potrivite sunt cutiile fara capac, astfel copii pot vedea unde sunt jocurile si la sfarsitul zilei le pot *arunca* direct in cutie.


Bucatarie – zona de gatit in case si vile

Nu are nici un sens sa tinem toate condimentele, mirodeniile in ambalajele lor originale langa zona de gatit, cand avem o multime de optiuni pentru stocarea lor. De exemplu cutii speciale pentru mirodenii, in forma rotunda sau care se pot roti.


Baie-oaza de relaxare in case si vile

Produsele de ingrjire folosite zilnic le putem tine in recipiente din plastic sau metal, astfel evitand  dezordinea in baie. Trebuie avut grija, sa nu rugineasca, deoarece dupa un timp vor arata neplacut.  Pentru sapun si buretele de baie putem achizitiona separate suporturi. In cazul in care aveti o familie mare un singur cos de depozitat rufe murdare nu este de ajuns. In acest caz este recomandat sa folositi mai multe cosuri, astfel sortind rufele in functie de culoare ( deschis, inchis, alb). Rezultand spalare mai ordonata si nu ajung hainele murdare pe parchetul laminat din baie.

 

Te-au ajutat aceste sfaturi la obtinerea unei case si vile ordonate? Sau eventual ai alte trucuri? Scrie-ne, astfel vom putea sa l-e putem si noi in practica.

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.