Living room adanc in case si vile

O idee inedita in amenajarea unui interior este reprezentata de un living adanc, care ofera o modalitate confortabila si neconventionala de ati intampina musafirii in orice moment. Veti avea posibilitatea de a va cufunda la propriu in acest spatiu relaxant. In acest articol, o sa va destainuim secretul amenajarii unui living special.


Amenajati un living inedit

design interior
design interior

O solutie neconventionala pentru amenajari interioare living este obtinerea unui spatiu adanc in incapere. Acest lucru il puteti obtine cu ajutorul unor scari interioare din lemn asezate pe nivele, care sa redea forma patrata a livingului dorit. Efectul obtinut va fi un spatiu ce invita la relaxare si confort.  Alegerea unui living adanc va oferi un plus de stil si creativitate in casa dumneavoastra, fara a mai avea nevoie de alte artificii vizuale. Apelati cu incredere la un personal specializat, care sa va creeze livingul ideal.


Decorati cu atentie livingul obtinut

design interior
design interior

Dupa ce ati obtinut spatiul pentru amenajarea unui living, nu mai ramane decat sa-l infrumusetati din punct de vedere vizual. Apelati la o mobila living care sa se integreze ca o manusa in aceasta incapere. Mobila trebuie sa fie inainte de toate confortabila, deoarece este un spatiu pe care-l veti folosi destul de mult timp si sa faca fata trecerii timpului, pentru a nu face mai tarziu investitii in plus. Completati aspectul incaperii cu perne mari si colorate, iar daca spatiul va permite adaugati o masuta de cafea practica.

design interior
design interior

Cu ajutorul acestei solutii in amenajari interioare, veti obtine un living special cu care va veti surprinde prietenii si invitatii.

Va place rezultatul? Asteptam parerea dumneavoastra printr-un comentariu mai jos.

Sursa poze:http://www.amazinginteriordesign.com/how-about-a-sunken-living-room/

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.