Lemn in baie – un vis devine realitate!

 

Atunci cand renovam sau construim o casa noua de multe ori apare intrebarea – ce pardoseala ar trebui aleasa? Dar mai ales pentru baie si bucatarie este o decizie dificila. In cele din urma, ne dorim sa avem o podea durabila si usor de intretinut!

De obicei in bucatarie sau baie gresia este cea mai folosita pardoseala. Dezavantajul gresiei este faptul ca se poate sparge. Un obiect greu care cade pe gresie provoaca o fisura sau chiar deteriorarea ei in intregime. La contact gresia este rece, iar mai ales cazul in care sunt copii in casa ar fi indicat folosirea unei pardoseli care ofera un confort mai ridicat si o senzatie mai placuta la atingere.

Deci cum se poate rezolva problema in baie sau bucatarie? Exista o alternativa rezonabila din punct de vedere al pardoselii?…Da, sigur! O alternativa reala ar fi parchetul laminat din PVC. PVC-ul este folosit in prezent intr-o varietate infinita de materiale si produse intr-un mod ecologic. Laminatul din PVC este extrem de durabil, rezistent la intemperii, mucegai si rezistent la deformare.

Deci, daca doriti o pardoseala calda si elastica, parchetul laminat din PVC este cea mai buna alegere. O bucatarie sau baie are cu siguranta mai mult sens cu laminat din PVC! Acesta este foarte popular datorita calitatilor sale – nu este doar usor de curatat, ci este si foarte igienic. Mai ales daca aveti copii in locuinta, ar trebui analizat , de ce sa preferam aceasta pardoseala. La copii, se intampla des mici accidente – petele sunt foarte greu de indepartat. Dar in cazul laminatului din PVC aveti nevoie doar de o carpa si pata a disparut!

Pardoselile din PVC sunt disponibile in diferite culori, la fel ca in cazul parchetului laminat obisnuit. De la nuante deschise pana la cele inchise, cu aspecte si designuri diferite. Parchetul laminat din PVC este solutia corecta si, de asemenea, are avantaje importante:

 

• rezistent la apa 100%

• usor

• durabil

• izolare fonica de impact

• o mare varietate de decoruri

• recomandat pentru încălzire prin pardoseală

• nu contine formaldehida

• recomandat mai ales daca nu aveti un sistem de incalzire in pardoseala.

Parchetul laminat din PVC are , de asemenea, o mare varietate de suprafete decorative. O suprafata foarte apreciata este cea cu aspect de ’’punte de nava’’: acest tip de decor are pe latura lunga a placii o adincitura usoara. O banda neagra care este integrate in placa ofera acesteia un aspect nobil si , brusc, baia arata ca un iaht de lux……

Pardoseala rezistenta 100% la apa ofera mult confort si este complet rezistenta la inundatii, umezeala si condens. Pardoseala din PVC este propice pentru orice domeniu, uscat sau umed. Aqua-Step este, de asemenea o pardoseala de aplicat, cum ar fi sali de sport, restaurant, birouri si spatii pentru spa si wellness, deoarece are toate proprietatile necesare.

Va doriti o pardoseala calda, cu intretinere redusa si cu aspect natural de lemn? Indepliniti-va visul de a avea lemn in bucatarie si baie sau chiar si in toate celelalte spatii de locuit! Cu parchetul laminat din PVC faceti alegerea potrivita! Pentru mai multe informatii contactati-ne!

 

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.