Inveseleste bucataria prin 5 metode

Bucataria este singurul spatiu din casa unde nu putem atat de mult accentul pe decoratiuni interioare si totul este organizat intr-un mod cat mai practic. Dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam definitiv la creativitate si la oferi acestui spatiu un strop de veselie si creativitate pentru a fi cat mai primitor. Exista cateva metode simple si mai putin costisitoare la care putem apela pentru a inveseli atmosfera in amenajari bucatarii.

Bucataria prinde viata

bucataria vesela
bucataria vesela

1 Decorati cu tapeturi moderne
Peretii bucatariei sunt zugraviti de obicei intr-o singura culoare, alb sau o alta nuanta mai deschisa. Ce-ar fi sa utilizati culori mai aprinse sau de ce nu, un tapet modern care sa inveleasca intregul spatiu? Exista nenumarate modele de tapeturi moderne, precum cele cu imprimeuri colorate care sa utilizeaza foarte usor, fara sa afecteze in timp suprafata peretelui.

2 Apelati la decoratiuni pe perete
Chiar daca bucataria este un spatiu pe care-l utilizam ocazional, acest lucru nu inseamna ca nu putem sa-l inveselim astfel incat sa fie un loc primitor la fel ca orice alta incapere din casa. Astfel, puteti apela la decoratiuni pentru pereti cum ar fi tablouri preferate sau ceas de perete care vi se pare mai creativ. Aceasta idee cu siguramta va conferi spatiului o atmosfera mai vesela si mai homey.

cand bucataria prinde viata
cand bucataria prinde viata

3 Amenajati un covor chiar in bucatarie
Bucataria este amenajata de obicei cu gresie si faianta intr-o culoare care sa se potriveasca cu mobilierul din incapere. Acest decor pare oarecum rece in comparatie cu pardoseala din lemn din restul incaperilor care ofera un decor mult mai primitor si calduros. Puteti schimba acest lucru daca adaugati un covor colorat sau cu imprimeu pe gresie. Este suficient pentru a inveseli imediat intregul decor al bucatariei.

4 Rafturi pe pereti bucatarie
Mobila din bucatarie consta in dulapuri inchise pe pereti, insa puteti alege si dulapuri fara usi sau rafturi care sa ofere mai multa luminozitate spatiului. Este si dezavantaje daca optati pentru acest decor, insa bucataria va fi mult mai luminoasa si va oferi iluzia unui spatiu mai mare.

bucataria verde
bucataria verde

5 Putina culoare si prospetime in bucatarie
Nu uitati ca acest spatiu este ideal pentru a-l decora si amenaja cu mai multa culoare si sa-l transformati intr-un spatiu plin de viata. Iar acest lucru se poate intampla cu ajutorul florilor proaspete si plantelor care vor inveseli de indata intreaga atmosfera.

Mult succes in amenajarea bucatariei!

Sursa poze:
http://www.bloglovin.com/blogs/mintedcomjulep-4257461?post=3129737381&group=0&frame_type=a&context=post_page&context_ids=&blog=4257461&frame=1&click=0&user=0&viewer=true
http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/09/62.jpg
http://indulgy.com/post/SAkx52T2A1/cosy-cottage-kitchen
http://www.homedit.com/indoor-herb-gardens/ikea-hanging-herbs/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.