Interiorul casei cu vedere spre cer

Frumusetea cerului noaptea este din ce in ce mai frumoasa in fiecare anotimp. Ti-ar placea sa te bucuri de un peisaj cu elemente cosmice chiar in interiorul casei? In acest articol, va vom spune cum.

 

Ilustrati cerul in interiorul casei

interior cosmic
interior cosmic

Peisajul cosmic reprezinta o alternativa inedita pentru a obtine interioare moderne. Evidentiati acest decor prin alegerea unor culori reprezentative precum albastru inchis, alb, galben sau negru. Adaugati rosul pentru un strop de culoare si pentru a obtine un aspect modern. In mijlocul unui astfel de interior, veti avea impresia ca porniti intr-o calatorie permanenta printre stele. Ce poate fi mai frumos de atat?

Elemente cheie pentru un interior cosmic

interior cosmic
interior cosmic

Aceasta idee de design interior este reprezentata de cateva motive principale. Stelele sunt alegerea ideala pentru a accentua tema spatiului cosmic dintr-o incapere. Acestea se pot regasi fie in materiale textile (perne, draperii, lenjerie de pat), fie in finisajul peretilor, cu ajutorul tapetelor sau autocolantelor. Astfel, veti obtine o atmosfera visatoare si primitoare in fiecare zi. Luna este un alt element potrivit unei incaperi cosmice, redata prin postere de mari dimensiuni sau rame foto decorate pe perete.

interior cosmic
interior cosmic

O idee inedita de amenajare in camera copiilor poate fi redata cu ajutorul sistemului solar. De acum inainte, planetele vor fi aliniate in interiorul camerei, conturate pe pereti, pe pat sau pe covor. Aceasta imagine va contribui cu siguranta la un somn mai dulce si mai linistit!

Globul pamantesc este un alt element potrivit pentru a evidentia un peisaj cosmic impresionant. Amenajat pe perete, prin intermediul unei picturi murale sau a unui tapet potrivit, veti avea senzatia ca porniti intr-o calatorie spatiala de neuitat.

Indrazniti sa visati!

Sursa foto:http://www.decoist.com/2013-07-19/moon-landing-anniversary-space-themed-interiors/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.