Intampina primavara cu 5 idei de amenajare balcon

Datorita primelor raze de soare mai indraznete si faptul ca ziua dureaza mai mult, este un semn ca primavara este chiar dupa colt. Acest lucru are efecte pozitive asupra fiecaruia dintre noi, iar ideile de amenajare nu intarzie sa apara. Daca detineti un balcon, va puteti considera o persoana norocoasa care se poate bucura de soare in fiecare zi in aer liber. Este timpul sa upgradati acest spatiu si sa-i oferiti o noua infatisare care sa se apropie cat mai mult de sentimentul „de acasa”.

Va invitam sa urmati ideile noastre de amenajare a unui balcon, chiar si unul de dimensiuni reduse.

1. Agatati flori si mandriti-va cu ele

flori in balcon
flori in balcon

Fie ca este vorba de plante in ghivechi sau muscate in cutii lungi prinse de la inaltime, primavara ofera multa diversitate si culoare cand este vorba de flori. O idee interesanta este sa agatati de tavan cateva ghivece cu plante cu ajutorul unor carlige, pentru un efect vizual neconventional. Cu putina creativitate si atentie periodica din partea voastra, balconul se va transforma in scurt timp intr-un spatiu plin de viata!

2. Asezati-va comod la soare

balcon amenajat cu stil si eleganta
balcon amenajat cu stil si eleganta

Primavara este momentul ideal de a va savura cafeaua la primele raze de soare ale diminetii sau sa va incheiati ziua intr-un mod relaxant citind o carte in aer liber. Puteti face acest lucru daca va amenajati o banca confortabila din paleti de lemn sau un scaun pentru sesiuni relaxante in orice moment. Pana si o piesa de mobilier mai veche poate fi inveselita cu putina culoare in nuanta preferata.

3. Leganat la soare

Relaxarea suprema in aer liber este reprezentata de un hamac colorat, care sa va ofera numeroase sesiuni de rasfat la soare. Balconul este unul dintre spatiile ideale pentru amenajarea unui hamac relaxant, fie ca este vorba de un hamac tip scaun sau un hamac dublu, pentru doua persoane.

4. Balconul ca si spatiu social

pentru seri speciale
pentru seri speciale

Daca va puteti bucura de un balcon spatios, atunci aveti posibilitatea de a amenaja un saptiu de relaxare pe care sa-l impartasiti cu prietenii. Puteti apela la cateva scaune si o masuta din paleti de lemn, ratan sau un alt material usor, care sa se integreze perfect cu natura. Nu uitati de decoratiuni interioare care sa ofere o atmosfera confortabila. Bucurati-va de primavara asa cum se cuvine!

5. Balcon cu pardoseala potrivita

spatiu de relaxare
spatiu de relaxare

Amenajati parchet lemn ca si pardoseala pentru balcon. Puteti utiliza placi de lemn si ulterior sa le scoateti atunci cand vremea este nevaforabila, pentru a nu afecta materialul. De asemenea, puteti apela si la marmura pentru un efect durabil si elegant.

Va dorim amenajari fericite in natura!

Sursa poze:

Un bureau dans le couloir


http://secretlandscaping.info/wp-content/uploads/2014/06/small-balcony-design-ideas-.jpg
http://www.iheartnaptime.net/diy-vertical-plant-hanger/

【位置も照度も調節自在】夜のテラスに浮かぶ白い手毬

old pallet deck furniture

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.