Idei de amenajari interioare living cu design interior living si mobilier nou

Idei de amenajari interioare living cu design interior living si mobilier nou

Crearea camerei de zi perfecte cu idei de amenajari interioare este o formă de artă pe care nu o stăpânește toată lumea. De prea multe ori se fac greșeli oribile și se regretă ani la rând.

Dar nu vă temeți niciodată! Cu o planificare și o atenție deosebită, puteți crea o cameră de zi care să se potrivească perfect stilului dumneavoastră, să funcționeze ca un spațiu practic și să arate frumos, toate în același timp.

De la selectarea mobilierului potrivit până la alegerea culorilor și a țesăturilor, este important să creați un spațiu care să vă reflecte stilul personal și, în același timp, să fie primitor și confortabil pentru familie și prieteni.

Mobila pe care o alegeți trebuie să fie elegantă, dar funcțională, deoarece afectează nu numai aspectul livingului, ci și modul în care funcționează pentru activitățile de zi cu zi. În mod similar, designul general pe care îl alegeți va ajuta la stabilirea unui ton în casa dvs. care poate fi calmant sau energizant, în funcție de ceea ce se potrivește cel mai bine cu stilul dvs. de viață.

Cu o planificare atentă și atenție, puteți transforma orice cameră de zi într-o frumoasă capodoperă! Haideți să ne scufundăm și să explorăm unele dintre cele mai bune idei de design interior pentru camera de zi pentru a vă ajuta să începeți.Colorează-ți viața cu zugraveli moderne in living

Să fim clari din punct de vedere științific: nimic nu îți influențează mai mult subconștientul decât culorile din spațiul de viață.

Culoarea joacă un rol esențial atunci când vine vorba de crearea livingului perfect, iar paleta de culori potrivită poate ajuta la influențarea stării tale de spirit, la evocarea emoțiilor și la crearea unui sentiment de energie în cameră.

Atunci când selectați culorile pentru camera de zi, este important să păstrați lucrurile neutre, adăugând în același timp și stropii de culoare în tot spațiul.

De exemplu, alegeți tonuri neutre, cum ar fi bej cald sau pereți albi reci, ca și culoare de bază. Apoi, adăugați accente de albastru, verde și roz îndrăzneț pentru a face ca spațiul să se simtă plin de viață și primitor.

Adăugarea de modele și texturi în camera de zi poate face o declarație uriașă și poate ridica aspectul general al design interior in living. Selecția modernă de tapet din ziua de azi vine într-o gamă de culori, modele și texturi care pot transforma instantaneu un perete fad într-un punct central atrăgător.

De la pereți din cărămidă falsă la imprimeuri geometrice sau elemente din natură – există o selecție infinită de modele din care puteți alege.amenajari interioare, zugraveli design interior

Amenajați-vă spațiul

Nicio cameră de zi nu este completă fără piesele de mobilier potrivite, iar cea mai bună modalitate de a adăuga stil și funcționalitate oricărui spațiu este cu piesele de mobilier potrivite.

Atunci când selectați mobilierul pentru camera de zi, este important să păstrați lucrurile simple. Luați în considerare posibilitatea de a adăuga o piesă de declarație în camera de zi, cum ar fi o piesă de artă vibrantă, un covor de suprafață sau o măsuță de cafea neobișnuită.

Pentru piesele mai mari, cum ar fi canapelele, fotoliile de dragoste și canapelele, alegeți culori neutre, cum ar fi bej sau gri, care se vor integra cu restul decorului dvs. În cele din urmă, adăugați piese de accent mai mici, cum ar fi măsuțele și lămpile, pentru a completa aspectul și senzația sufrageriei dvs.Gândiți-vă la funcționalitate atunci când alegeți mobilierul

Canapele, scaunele și otomanele ar trebui să fie confortabile și primitoare, dar să ofere și funcționalitate și spațiu de depozitare pentru lucruri precum cărți, jocuri și suporturi media.

Căutați piese care oferă opțiuni de depozitare ascunse sau alegeți articole care se dublează ca unități de depozitare, cum ar fi otomane cu compartimente încorporate. În plus, puteți adăuga rafturi sau biblioteci în livingul dvs. pentru un spațiu de depozitare și expunere suplimentar.

De asemenea, ia în considerare adăugarea de piese care oferă scaune reglabile, cum ar fi fotolii și loje pentru a profita la maximum de spațiul din camera ta de zi.În cele din urmă, nu uitați să accesorizați. Accesoriile mici, cum ar fi pernele și pernele imprimate, ajută la adăugarea de textură și culoare în cameră. Încorporează piese de artă selectate care reflectă stilul tău personal. Cu puțină creativitate, puteți crea o cameră de zi care este atât elegantă, cât și funcțională!Aduceți puțină căldură

Nimic nu face ca o cameră de zi să fie mai confortabilă decât adăugarea unor atingeri calde în ea.

Pentru a vă face camera de zi să iasă în evidență și pentru a-i conferi o atmosferă primitoare, luați în considerare adăugarea de texturi moi, cum ar fi covoare, plapume, perne, perdele și alte țesături în tot spațiul.

Alegeți țesături care se completează între ele, dar care să aducă și textură în cameră.

Plantele sunt o modalitate excelentă de a adăuga viață unei camere de zi și de a aduce un sentiment de liniște. Nu numai că plantele pot îmbunătăți calitatea aerului din casă, dar pot contribui și la crearea unei atmosfere primitoare de care toată lumea se va bucura.

Pentru o notă de verdeață, luați în considerare adăugarea de plante cu frunze în ghiveci, cum ar fi ferigi, iederă sau palmieri. Pentru un aspect mai îndrăzneț și modern, puteți alege suculente sau cactuși.

Crearea sufrageriei perfecte nu este o sarcină ușoară, dar cu o planificare atentă și atenție, este posibil să creați un spațiu care să vă reflecte stilul personal și, în același timp, să fie primitor și confortabil pentru familie și prieteni.Adăugați textură spațiului la amenajari interioare

Prin utilizarea unor materiale diferite, cum ar fi

  • lemnul
  • piele
  • catifea
  • bambus
  • fibre de cocos

puteți crea un aspect unic și primitor. Urmărind videoclipurile de bricolaj, puteți realiza locuri atractive sau chiar piese de mobilier fără a cheltui mulți bani. Aceste proiecte se pot dovedi a fi capodopere.

Țineți cont de faptul că mobilierul trebuie să fie întotdeauna confortabil, dar și elegant, cu diferite modele sau culori.

Alegeți perne decorative pentru a adăuga textură și culoare unei canapele complet albe sau alegeți țesături moi, cum ar fi chenille, pentru o senzație mai contemporană. Covoarele de zonă sunt o altă modalitate excelentă de a aduce culoare și textură, protejând în același timp podeaua de zgârieturi.Nu vă lăsați pereții să fie plictisitori

Adăugarea de lucrări de artă pe pereți poate aduce o cameră la viață și poate crea un punct de atracție pentru camera de zi. Lucrările de artă pot veni în multe forme diferite, de la picturi și fotografii, la printuri, sculpturi și chiar oglinzi.

Atunci când selectați opere de artă pentru camera de zi, alegeți piese care să vă reflecte stilul personal și să completeze designul general al spațiului.

Rafturile de perete sunt o altă opțiune excelentă pentru expunerea cărților și a accesoriilor, economisind în același timp spațiu pe podea. Alegeți rafturi care se potrivesc cu paleta de culori din camera dvs. de zi sau selectați forme sau modele unice pentru a crea un element care să atragă atenția în spațiu.

Rafturile plutitoare sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a adăuga spațiu de depozitare fără a ocupa spațiu valoros pe podea. În plus, încorporarea de tapiserii de perete, cum ar fi tapiserii sau decalcomanii de perete, poate adăuga textură și caracter oricărei camere de zi, fiind în același timp funcțională.

 

 

Adesea subestimată in design interior – lumina

Să fim sinceri. Nimic nu este mai enervant decât o iluminare proastă.

Imaginați-vă că veniți acasă după o zi de lucru aglomerată. După o cină bună cu familia, vreți să citiți cel mai nou thriller de Dan Brown, dar această lampă mizerabilă din spatele fotoliului bunicului dvs. vă face să vă stingeți în 10 minute. Vă dor ochii și vă doare capul la doar cinci pagini distanță. Nu!

Acest lucru nu trebuie să ți se întâmple niciodată.

Prin urmare, ia în considerare adăugarea de iluminat de sarcină, cum ar fi lămpile de masă sau aplice de perete, care ajută la iluminarea camerei, oferind în același timp un strat suplimentar de stil.

Pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare, adăugați iluminat ambiental, cum ar fi lămpile de podea sau lumini de șir pentru o senzație de confort.

Selectați corpuri de iluminat care să se potrivească cu estetica designului camerei dvs. de zi și alegeți becuri cu puteri diferite pentru a varia luminozitatea luminii din spațiu.

Cu o planificare atentă și atenție, puteți găsi echilibrul perfect între formă și funcționalitate atunci când vine vorba de lumina din camera de zi!Designul interior living perfect – acum depinde de tine!

Crearea sufrageriei perfecte nu este o sarcină ușoară, dar cu o planificare atentă și atenție, este posibil să creați un spațiu care să vă reflecte stilul personal și, în același timp, să fie primitor și confortabil pentru familie și prieteni.

De la selectarea pieselor de mobilier potrivite în culori neutre până la adăugarea unor piese de efect, cum ar fi opere de artă sau covoare, există multe modalități de a face ca sufrageria dvs. să iasă în evidență.

În plus, accesorizarea cu plante, țesături, lucrări de artă și corpuri de iluminat poate contribui la aducerea căldurii în orice casă. Așa că nu vă fie teamă să fiți creativi!

Cu puțină răbdare și imaginație, vă puteți transforma cu ușurință camera de zi în ceva cu adevărat unic.

Dacă toate acestea vi se par intimidante sau dacă aveți nevoie de ajutor pentru a pune în aplicare aceste principii, anunțați-ne – echipa noastră de experți este pregătită și așteaptă să se asocieze cu dumneavoastră pentru ca împreună să putem proiecta interiorul perfect pentru casa dumneavoastră!Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.