Idei de amenajare hol

Holul este primul lucru pe care musafirii vad cum intra pe usa de intrare principala. Acest spatiu este (dupa unii) cel mai greu de amenajat, decorat. Fie dispunem de un hol lung si ingust, fie de unul lat si scurt, fara lumina naturala, cu multe usi si asta ne da bataie de cap cand vine vorba de amenajare.Acest articol vine sa ofera cateva sfaturi, idei pentru a obtine un hol frumos, practic (unitati de stocare) si elegant.

1. Creare perete caracteristica – experimentati cu tapet, modele luminoase, care acapareaza privirea. Pe cat se poate evitati zugravirea peretilor in alb, deoarece acestea se pot murdari repede.

2. Covor cu efect puternic – daca ati optat pentru pereti in culori neutre, completati-l cu un covor colorat. La achizitionarea covorului colorat asigurati-va ca este rezistent la uzura –fiind o zona cu trafic intens.

accesorii hol
accesorii hol

3. Lumina naturala – holurile pot fi (de multe ori) inguste si intunecate, astfel iluminarea corecta este esentiala. Asezarea de oglinzi este o modalitate foarte buna petnru a reflecta lumina naturala. Tot oglinzile pot oferi impresia de spatiu.

4. Spoturi luminoase de-a lungul coridorului – sunt practice, elegante perfecte pentru a oferi holului un sentiment primitor.

5. Loc de stocare – holurile pot fi locuri de stocare excelenta pentru haine, pantofi. O banca / lada de depozitare ajuta mult, alegeti modele cu compartimente, completati-l cu cutii si cosuri.

6. Suport pentru chei – cu panglici decorative agitate pe suportul prins pe perete, este perfect pentru cei care isi pierd mereu cheile.

7. Suport de pantofi – excelent in cazul in care vorbim de o familie cu mai multi membrii. Sunt foarte folositoare deoarece pastreaza holul organizat.

8. Pata de culoare – Un buchet din florile preferate asezate pe masa din apropriere sau mai multe fotografii atarnati pe perete pentru o nota personala.

Ca si rezumat va indemnam sa va amenajati un hol cald si primitor. Hol care sa reflecte personalitatea familiei.

Surza poze: http://www.sildan.ro

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.