Idee de mobilier de design unic – Feel Deluxe

Denumita si sistem de relaxare “Feel Deluxe“, canapeaua este creata din 120 de mingi moi (acoperite cu tesatura), pline de culoare si extrem de placute pentru a adauga flexibilitate, versatilitate uimitoare a acestui mobilier de design contemporan.Aceasta idee unica de mobilier de design imbina functionalitatea cu idei inovatoare si materiale noi, oferind o  canapea extensibila mare, care poate fi transformata pentru orice pozitie a corpului.

mobilier de design
mobilier de design

Dimensiunile supradimensionate ofera spatiu suficient de relaxare atat pentru o persoana, un cuplu, cat si pentru intreaga familie.  Dimensiunea mare ofera o gama variata de utilizare in camere si ne lasa purtat de vant cat mai departe…. Mingile sun legate intre ele cu elastic, care ajuta la modelarea piesei de mobilier exact dupa pozitia corpului din acel moment.  Schimband doar pozitia veti obtine o varianta a acestui mobilier de design ce se lasa modelat dupa dorinta.

 

mobilier de design
mobilier de design

Mobilier de design  contemporan

Aceasta creatie a fost primita cu bratele deschise de cei mai importanti arhitecti, designeri de interior, dar si de cele mai bune reviste de design. Raspunde cu usurinta la ceea ce designerii numesc “stare emotionala a corpului”, oferind confort si sprijin pentru organismul in numeroase pozitii.

Un sistem de sedere, relaxare, care reflecta starea emotionala in continua schimbare ale corpului. Numarul de pozitii ale sistemului de relaxare Feel Deluxe este la fe de mare ca si imaginatia, putem sta, aseza, culca  sau pur si simplu lenevi pe ea. Merita un loc in fiecare living, dormitor, birou, camera de joaca…… deoarece ofera un semn de autenticitate in plus pentru orice spatiu.

mobilier de design
mobilier de design

Dimensiune: 220 x 180 cm, (20 cm diametru minge), diferite culori: rosu, albastru, maro si gri. Forma neobisnuita este inspirata de structuri moleculare, iar tesatura moale tapitata creste placerea de a utiliza acest mobilier contemporan. Functional si foarte decorativ, oferind un element de mobilier de design elegant, surprinzator si unic pentru decoratiuni interioare, creand un design indraznet pentru orice spatiu.

Sursa poze:  http://www.animicausa.com/shop/Modern-Furniture-and-Lighting/Feel-Seating-System-Deluxe/tpflypage.tpl.html

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.