Idee de gradina – casuta din lemn

Aceste frumoase mini casute din lemn sunt proiectate si realizate manual de catre o familie din statul Maine. Ei au denumit “Hobbit Hole“,potrivit pentru o varietate de nevoi, cum ar fi de exemplu: casuta de joaca, cotet de pui, mini cabane, saune, magazine.

casuta de joaca pentru copii
casuta de joaca pentru copii

Multi care stau in bloc nu isi pot realiza o astfel de casuta din lemn, dar pentru cei care stau la casa este o piesa importanta in amenajarea gradinii.

Casuta din lemn se integreaza perfect intr-un astfel de peisaj verde. In fata casutei putem planta straturi de flori, care sa parfumeze gradina, curtea.

casuta pentru sauna
casuta pentru sauna

Ce credeti ca ar fi reactia copiilor?  Eu cred ca cel mai mult se vor bucura ei  …. deoarece interiorul amenajat cu mobilier pentru copii, cutii pline de jucarii, poate fi un loc deosebit de interesant de joaca si cu siguranta pe placul celor mici.

… dar parerea referitor la o sauna exterioara pentru dumneavoastra in mijlocul naturii? Cu siguranta ar fi la fel de interesanta.

Conceput ca o casuta din lemn pentru pui, dar este usor de personalizat pentru alte animale de companie mici, cum ar fi de exemplu; caini, pisici.

 

Minune din lemn prin care arhitectura prinde viata – casuta din lemn

casute pentru pui
casute pentru pui

Aceste mini casute din lemn pot fi cu design personalizat, in functie de gusturile individuale, cu diferite culori si materiale, dar si adaugrea unor caracteristici suplimentare si functii sunt posibile. Fiecare model, indiferent de rolul de utilizare, dispune de un acoperis curbat si usa din fata rotunda. Dimensiunile aproximative sunt (pentru casuta de pasari):  7.5 m latime in fata si 4 m in spate, o optiune ar fi utilizarea unei pardoseli, care ar face curatarea mai usora si ar prezenta o rezistenta ridicata la umezeala.

mini cabana
mini cabana

Sunt o optiune excelenta atat pentru parinti cat si pentru bunici care doresc sa investeasca intr-o casuta din lemn care poate fi folosit si in alt scop de-a lungul timpului. O casuta de joaca acum pentru copiii sau nepoti si in 5-10 ani o magazie.

Cu o astfel de casuta din lemn in curte cu siguranta veti fi invidiati de prietenii, vecinii dumneavoastra….

Sursa poze: http://www.wooden-wonders.com/index.html

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.