Idee creativa in amenajare bucatarie: panou vertical

Cand amenajam bucataria, este necesar sa tinem cont atat de aspectul estetic, dar si de functionalitate. Aceste doua elemente trebuie sa se completeze reciproc, pentru ca timpul petrecut in bucatarie sa fie placut si relaxant. Detaliul din bucatarie care intruneste cele doua conditii esentiale este utilizarea unui panou vertical.

 

Necesitatea unui panou vertical in bucatarie

design interior
design interior

Acest element numit backsplash este un panou vertical care face corp comun cu suprafata de lucru, mai exact blatul de bucatarie si impiedica caderea obiectelor in spatele mobilierului. Pentru o amenajare cat mai practica in bucatarie, alegerea unui panou vertical este un pas important. Investitia nu este mare, datorita spatiului redus care urmeaza sa fie amenajat.

design interior
design interior

Creativitatea si inspiratie ne pot ajuta in alegerea unui panou vertical potrivit. Exista numeroase materiale la care putem apela, in functie de bugetul alocat si stilul de amenajare dorit. Putem alege intre mozaic, placi de ceramica, caramida, sticla, marmura sau chiar materiale reciclabile in functie de preferinte.

 

Backsplash bucatarie: stil si functionalitate

In amenajari bucatarii, prezenta unui panou vertical ofera un detaliu functional si un plus de stil in incapare. Daca blatul din bucatarie este simplu, alegerea unui panou vertical va imbunatatii considerabil aspectul general. Asadar, alegeti placi de mozaic colorate pentru a infrumuseta aspectul vizual in bucatarie. Un look neconventional este oferit de alegerea unor caramizi, care vor fi cu siguranta centrul de baza al bucatariei.

design interior
design interior

Optati pentru culoare pentru a inviora bucataria si a oferi un design interior plin de viata, cu ajutorul unui panou vertical potrivit in bucataria voastra. Va dorim mult succes!

 

Sursa foto: http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2009/08/101098362.jpg.rendition.largest.jpg

http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2009/08/101149296.jpg.rendition.largest.jpg

http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2011/05/101483563.jpg.rendition.largest.jpg

http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2009/08/101160696.jpg.rendition.largest.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.