img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Hotel Maison Moschino: design interior haute-couture

Hotel Maison Moschino: design interior haute-couture

Lumea modei este fascinanta in fiecare an si ne va atrage mereu ca un magnet. Sute de modele pasesc in fiecare sezon pe podium si etaleaza ideile creative ale designerilor. Este vorba despre gustul estetic care ne ghideaza in viata de zi cu zi si pe care-l aplicam inclusiv in design interior. 

design interior inedit
design interior inedit

Moda si amenajarile interioare se imbina perfect, iar rezultatul poate fi unul spectaculos. Acest lucru se intampla si in cazul Hotelului Maison Moschino, un adevarat podium haute-couture in design interior.

 

Ce trebuie sa stiti despre hotelul Moschino

Maison Moschino este un hotel situat in Milano, una dintre capitalele modei. Ce loc putea fi mai potrivit, care gazduieste colectiile designerilor celebri din intreaga lume? Hotelul de 4 stele este amplasat intr-o fosta statie feroviara din secolul 19 si pastreaza in continuare aspectul exterior al arhitecturii. Cu toate acestea, interiorul cu siguranta este cel care suprinde orice turist.

decoratiuni interioare specifice
decoratiuni interioare specifice

Hotelul ofera 65 de camere la dispozitia vizitatorilor, care promit intrarea intr-o lume feerica, care nu va fi uitata prea curand. Hotelul de la intrare te invita sa devii spectator intr-o lume de poveste, in care sa te bucuri de frumusetea modei. S-a apelat la decoratiuni interioare specifice modei precum stative cu rochii albe si lampi sub forma de oita de un alb pur.  

 

Stil de amenajare – design interior diferit

Fiecare camera de hotel promite un design interior diferit si implicit experiente cat mai diverse. Stilul de amenajare imbina suprarealismul, concepte abstracte si minimalism prin lipsa unor decoratiuni interioare specifice unei camere de hotel. Totul este amenajat astfel incat sa ofere o experienta relaxanta fiecarui turist, inconjurat de creatiile designerului Moschino.

decoratiuni interioare specifice
decoratiuni interioare specifice

Fiecare pat infatiseaza o rochie de gala eleganta si impunatoare, care iti cucereste privirea. In alte camere, veti putea gasi o adevarata atmosfera feerica reprezentat de prezenta copacilor si a mobilierului cu forme de bufnita si oita. Nu s-a pus accentul pe un mobilier incarcat, iar strictul necesar este reprezentat de noptiere si de lampi. Culorile accentueaza starea de magie prin rosu si culorile naturale utilizate precum alb, bej, crem etc.

Daca faceti o calatorie in Milano, nu ezitati sa vizitati acest hotel fashion care va va oferi o experienta inedita. Mult succes!

Sursa poze:

http://s4.splcdn.net/images/hotels/40676/milan-maison-moschino-292487_1000_560.jpg

http://s5.splcdn.net/images/hotels/40676/milan-maison-moschino-292492_1000_560.jpg

http://www.travellingshopaholic.com/wp-content/uploads/2012/11/m5-792×1024.jpg

http://s5.splcdn.net/images/hotels/40676/milan-maison-moschino-296870_1000_560.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar