Hotel magic in design interior: The Magic Mountain

Cu siguranta cateva zile petrecute intr-o locatie plina de magie iti va reincarca bateriile pentru mult timp de acum incolo. Planurile de vacanta sunt tot mai prezente in fiecare zi, iar vara isi face aparitia cat de curand. Asadar, o vacanta in hotelul „The Magic Mountain” dintr-o rezervatie naturala din Chile pare sa fie planul ideal pentru aceasta vara.

 

Arhitectura in stil circular in hotel

mobilier
mobilier

Stilul arhitectural al acestui hotel pare desprins din povesti. Designul circular domina intreaga cladire, iar formele abstracte atrag atentia privitorului. Inconjurat de o rezervatie naturala de la Sud de Chile, brazdata de copaci inalti, aparitia hotelului este una naturala. Creativitatea este redata de forma sa de munte si cascada care cade in valuri pe toata lungimea sa. Astfel, hotelul este realizat in comuniune cu natura, ca si o parte integranta din mediul sau natural.

arhitectura in stil circular
arhitectura in stil circular

Verticalitatea cladirii nu reprezinta un impediment pentru niciun turist, din contra. Accesul la hotel este posibil datorita unui pod suspendat din lemn, care se integreaza perfect cu restul elementelor naturale. De asemenea, „The Magic Mountain” este singurul hotel din lume care este construit in forma de munte.

 

Amenajare, mobilier

Hotelul pune la dispozitie turistilor 12 camere amenajate in stil rustic, cu un design interior cat mai simplist. In interiorul camerei veti putea descoperi mobilier natural din lemn, veioze cu suport din lemn si cateva decoratiuni interioare care sa comleteze atmosfera (lumanari si flori).

hotel in forma de munte
hotel in forma de munte

O piesa de mobilier naturala este si noptiera de langa pat, care infatiseaza o buturuga de lemn. Stilul de amenajare natural este primitor si calduros, ideal pentru o vacanta de vara relaxanta. Hotelul ofera numeroaser servicii turistilor: piscina, jacuzzi, minigolf si restaurant cu mancaruri traditionale din Chile.

Voi ce parere aveti de acest hotel magic?

 

Sursa poze:http://www.panoramio.com/photo/7412921

http://www.excitingthingsonly.com/wp-content/uploads/2011/11/magic_mountain_hotel_08.jpg

http://www.thelandofshadow.com/wp-content/uploads/2013/10/Magic-Mountain-Lodge-Hotel-Chile-Inside1.jpg

http://follyfancier.files.wordpress.com/2009/04/133-01-hosteria-huilo-huilo.jpg

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.