Hello Kitty: personaj indragit in camera fetite

Hello Kitty este un personaj animat creat de compania japoneza Sanrio, care a devenit un fenomen global indragit de toate fetitele din lume. Acesta pisica simpatica este regasita in toate domeniile, de la idei vestimentare, culinare, pana la amenajari interioare. La vederea ei, nu ai cum sa nu o indragesti!

In ceea ce priveste designul interior, personajul este adoptat cu succes in camerele pentru fetite sau domnisoare si poate fi implementata cu succes. Totusi, este bine sa nu exageram din punct de vedere vizual si sa dozam aparitia personajului Hello Kitty.

 

Hello Kitty: culori in amenajari interioare

Hello Kitty -camera de fetite
Hello Kitty -camera de fetite

Camera fetitelor poate fi amenajata deosebit cu ajutorul personajului Hello Kitty. Pentru a reda o atmosfera de poveste in incapere, alegeti culorile predominante roz si alb. Intensitatea culorii roz poate sa difere, in functie de rezultatul pe care vi-l doriti. Astfel, puteti apela la un roz pastelat, pudrat sau fucsia pentru a oferi o pata de culoare in incapere. De asemenea, culoarea violet poate fi folosita pentru a reda un aspect modern. Pentru a oferi o atmosfera aerisita, decorati doar cu mobilier alb, completat de textile si decoratiuni interioare colorate.

Hello Kitty -camera de fetite
Hello Kitty -camera de fetite


Mobilier, textile si decoratiuni interioare

Pentru a continua stilul de amenajare specific acestui personaj, optati pentru un mobilier functional, care sa faciliteze viata copilului vostru. Este necesar sa apelati la materiale textile pentru a oferi a reda o atmosfera calduroasa si primitoare. Asadar, decorati camera cu draperii vaporoase, cu falduri si in culori pastelate, pentru a permite luminii sa patrunda in camera. Copilul vostru are nevoie de multa lumina si de energie pentru a se desfasura in voie in camera sa. Pentru a completa acest design interior animat, optati pentru lenjerie de pat Hello Kitty si un covor pufos care sa imbratiseze pardoseala.

Hello Kitty -camera de fetite
Hello Kitty -camera de fetite

Nu uitati sa achizitionati decoratiuni interioare specifice, care sa confere o nota vesela incaperii. Hello Kitty poate sa transmita multa buna dispozitie in incapere, fie ca se afla pe perete (tablou, stickere de perete, ceas de perete) sau pe birou (oglinda, veioza, rama foto etc.).

Avem fani Hello Kitty printre cititorii nostri?

 Sursa poze:

http://www.pinterest.com/pin/52424783136110776/

http://www.pinterest.com/pin/52424783136110779/

http://www.pinterest.com/pin/52424783136110774/

http://www.pinterest.com/pin/52424783136127062/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.