Gaseste coltarul de bucatarie perfect

In apartamentele mici sau in garsoniera trebuie sa avem la indemana solutii de amenajare practice si cat mai eficiente pentru a profita de fiecare spatiu din incaperi. In cele ce urmeaza, vom vedea cum putem profita de spatiul mic oferit de o bucatarie.

Dimineata este acel moment al zilei cand suntem mereu grabiti, luam micul dejun pe fuga si nu putem pierde nici un minut in plus. Astfel, in amenajari bucatarii cu spatiu restrans, solutia ideala este alegerea unui coltar confortabil. Pe langa utilitatea sa primara, de a lua micul dejun in graba, economiseste cu succes spatiul ramas din bucatarie.

 

Coltarul: colacul de salvare al bucatariilor mici

coltar de bucatarie
coltar de bucatarie

Coltarul ramane si in ziua de azi una dintre cele mai cunoscute si indragite piese de mobilier. Cu ajutorul sau nu abuzam de spatiul mic oferit de o bucatarie si nu mai trebuie sa ne facem probleme in cazul in care avem musafiri.

In comert, gasim coltare pentru orice stil si preferinta: clasice, rustice, vintage sau moderne, in forma de L sau U. Pe langa functionalitatea sa, coltarul este extrem de confortabil si reprezinta un spatiu de depozitare in plus, cu ajutorul sertarelor sau altor locuri de stocare pe care acesta le dispune.

Nu numai ca este locul ideal pentru o masa rapida si la indemana, dar este si un spatiu de relaxare pentru diminetile tarzii. Astfel, coltarul ramane alegerea perfecta pentru un apartament mic sau o garsoniera.

 

Idei rapide de amenajare a unui coltar

coltar de bucatarie
coltar de bucatarie

In designul interior al unei bucatarii, coltarul pare un mobilier simplu si comun, dar care poate fi scos cu usurinta din anonimat cu cateva idei creative. Indiferent de materialul din care este confectionat coltarul respectiv, va sfatuim sa adaugati niste accesorii care sa inveseleasca acest mobilier.

Niste perne in diverse culori si imprimeuri isi vor face efectul instant. Puteti achizitiona si niste scaune care sa completeze coltarul, in functie de stilul pe care doriti sa-l abordati. De asemenea, decorul poate fi imbogatit cu decoratiuni interioare, precum tablouri, vaza cu flori, cos cu fructe, etc.

Sursa poze:http://www.bhg.com/kitchen/eat-in-kitchen/breakfast-nook-ideas/#page=15

http://www.cultivate.com/photos/hub-house-kitchens-and-interiors/family-round-table

http://www.designsponge.com/2011/04/sneak-peek-alissa-walker-and-keith-scharwath.html /4_alissa

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.