Garderoba spatioasa in case si vile

Le-ati vazut prima data in filme, a fost dragoste la prima vedere si de fiecare data cand le vedeti, v-ati dori sa aveti un asemenea spatiu doar pentru voi. Garderobele spatioase de tip „walk-in” sunt in mod sigur visul oricarei femei, in care fiecare articol de vestimentatie este organizat cu multa grija si asezat in locul sau special.

Cum amenajam garderoba personala?

garderoba spatioasa
garderoba spatioasa

Amenajarea unei garderobe spatioase presupune 2 lucruri extrem de importante: sa beneficiati de spatiu suficient si sa aveti posibilitatea de a investi intr-o asemenea incapare. Astfel, aveti nevoie fie de o debara spatioasa fie de o camera mai mica pentru a amenaja garderoba mult visata. In amenajari dormitoare, garderoba isi gaseste locul ideal pentru orice femeie. In acest mod va fi mereu la indemana cand vom avea nevoie de vestimentatie in pregatirile din timpul zilei.

Dupa ce ati gasit spatiul potrivit, este momentul sa va ganditi serios la mobilier. Puteti apela la un tamplar ca sa realizati un dulap asa cum va doriti, sau sa achizitionati diferite piese de mobilier practice pe care le gasiti in comert.

garderoba spatioasa
garderoba spatioasa

Trebuie sa aveti in vedere ca organizarea este elementul cheie al unei garderobe. Aveti nevoie de multe sertare, etajere si suporturi pentru umerase, pentru ca fiecare lucru sa fie asezat in ordine.

Garderoba spatioasa: o necesitate reala in viata femeilor

Orice femeie are numeroase articole vestimentare in functie de sezon, mai multe decat prietenii nostri de sex opus. O garderoba spatioasa ne va rezolva cu siguranta problema spatiului mic de care ne confruntam daca alegem un simplu dulap. Vom avea la dispozitie posibilitati multiple de depozitare pentru fiecare articol vestimentar.

 

garderoba spatioasa
garderoba spatioasa

Garderoba spatioasa este o investitie importanta, pe care o data realizata ne putem bucura de ea pe termen lung. Pana la urma, visele pot deveni oricand realitate mai devreme sau mai tarziu. Cu siguranta, vom putea amenaja in viitorul apropiat un asemenea spatiu pentru a ne bucura de placerea de a fi femeie in fiecare zi.

Sursa poze: http://room-decorating-ideas.com/wp-content/uploads/2013/08/Antique-White-Walk-In-Closet-Solid-Wood-Organizers.jpg

http://www.pinterest.com/pin/48765608438367180/

http://www.pinterest.com/pin/133278470195503779/

http://room-decorating-ideas.com/wp-content/uploads/2013/08/wardrobe-closet-storage.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.